endgi Добавено Ноември 10, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2014 Здравейте!Пиша ви ако може да ме посъветвате как да убедя сина си който е на 27 год и е студент в чужбина да потърси помощ от психолог.Отказва категорично, а пък сам не се справя със състоянието в което е.Страхувам се за живота му , , тъй като постоянно казва , че не му се живее, и ,че всичко е свършило и безвъзвратно загубено.Така е от няколко месеца откакто стана ясно , че трябва да повтаря учебната год поради слаб успех, макар той да казва че винаги е бил нещастен.Няма желание за нищо да прави, казва че нищо не иска да прави, дори да си готви и явно се храни непостоянно тъй като е свалил доста кг.Как да му помогна, не иска и да чуе за помощ и смята че никой не можел да му помогне, как да постъпя как да го убедя, моля ви посъветвайте ме, благодаря...... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Ноември 11, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 11, 2014 Отидете заедно с баща му при него и си го ,,приберете,,.Само преди месец мои познати направиха това с дъщеря си и днес тя е много по-добре-естествено се започна веднага лечението и в България. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts