suzy Добавено Октомври 30, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 30, 2014 Здравейте, аз съм 7ми клас и от началото на годината харесвам едно момче от другия клас. Мисля че и той ме харесва но приятелките ми си мислят че харесва една приятелка която харесваше преди 3 години. Например когато се засечем по коридорите се опитва да е по-близо до мен и да ме докосне или да се побутнем. Постоянно си намира причини да дойде в класа ни и постоянно минава покрай мен и няма междучасие в което да не се видим. Още от миталата година сме си много добри приятели и си споделяхме. Тази година обаче не см е толкова близки. Говориме си базикаме се но не е като да си говориме да гаджета и други такива. Днес например имахме час а те имаха след нас. Останах след часа да питам госпожата за нещо и тя ми обясняваше и ТОЙ влези и неднага попита дал и може да изтрие дъската където бях аз а той не е много по тея неща. Но госпожата му каза да не я трие и разочарован някяк си излезе. Имало е и още много такива ситуации и много по - очевидни но това се случи днес. И двамата сме една зодия - огнената овен. Разбирате ли че винаги ме гледа или да мине най-близо до мен или да останем сами. Даже веднъж в голямота междучасие, когато всички бяхме навън, той остана горе и си беше сложил якето му върху стола и раницата ми и излезе. После отидох да му го занеса, а те имаха ФВС и той влезе с мен до вътре и си остави якето. май искаше да ми каже нещо но аз тъпата не се и обърнах. А само как ме гледа с тези очии право в очите и само в очите!! Моля ви дайте ми съвет дали ме харесва?!?!!? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Октомври 30, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 30, 2014 Сто процента те харесва. ISTORIK 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Ноември 4, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2014 "Ако не си сигурен да целунеш ли момичето или не, за всеки случай го целуни." - Янина Ипохорска ISTORIK и Кон Круз 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ISTORIK Добавено Ноември 30, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 30, 2014 По-важният въпрос е: А ти харесваш ли това момче? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts