mis_art Добавено Октомври 3, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 3, 2014 Здравейте , търся съвт за добър психолог . Спрях се на името Атанаска Катранджиева , имате ли мнение за нея ? Изглежда ми млада това ме накара да мисля , че може би е неопитна, какво ше кажете правилно ли се ориентирам .Става вапрос за специалисти които имат опит със социалните фобии. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 4, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 4, 2014 Не съм я чувал. Но няма как да съм чувал всички... Субективно е и изборът си е ваш. Можете да питате нейни справили се пациенти, които сега посещават групите и. Или да проверите в интернет за отзиви... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Октомври 4, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 4, 2014 За преодоляване на социална фобия по - ефективно е, да се насочиш към групова терапия.За съжаление, не знам кой провежда такава-с насоченост социална фобия. Но, може и да започнеш при колежката, ако тя смята,че може да ти помогне започни.Сам ще разбереш след 3-4 среща това така ли е или не. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 4, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 4, 2014 Така е, личната терапия при социофобията е само старт - при нея се започва с работа по мисленето, хипноза... След това се разчита на групова терапия, групи за социални умения, група за публично говорене, поведенчески експерименти в реална среда! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts