Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Молба за помощ - от какво съм болен

Recommended Posts

Здравейте, много съм отчаян  и болен , проблема  е заплетен, но докторите не могат да ми кажат ясна диагноза и така както върви няма даже да разбера от какво ще умра....накратко имаше ухапване от нещо , за мен е хронична инфекция/паразит/вирус..... аз го усещам, помирисвам и виждам какво прави с тялото ми и ме интоксикира ...

но след 1 година в ада и обикаляне по доктори и лаборатории - няма резултат....лекуваха ме 1 за спорна лаймска без резултат.... ходил съм и на биоскенери и на врачки и на какво ли не.....

ето тук съм писал повече:

http://www.vtoromnenie.com/viewtopic.php?f=3&t=3937

Ако някой може да помогне може да ми спаси живота... Мерси

Редактирано от drdos
Линк към коментар

Искаш да разбереш какво ти е и да бъдеш спасен? - Тогава ми се обади на Лични!

Редактирано от Alexander
Линк към коментар

Здравейте - моля за малко търпение. След ъпгрейда миналата седмица все още се доизчистват някои проблеми. Ще ви пиша, когато админите успеят да оправят проблема със системата за лични съобщения.

Линк към коментар

• 2 weeks later...

Здравейте, мой познат ми разказа как е бил ухапан от нещо, симптомите които описвате ми приличат на същото заболяване - лайошманиоза. В България са регистрирани само 4 случая.Лекуван е в София във вирусологията за екзотични тропични болести. Заболяването се доказва само с материал от костния мозък. Дано да съм прочела навреме молбата ви за помощ. Действайте по най бързия начин!

Линк към коментар

Благодаря, ще ме дупчи един хематолог другата седмица за костен мозък. Трябва ли да му кажа да даде материал да нося другаде или той като хематолог може да види? Този ваш познат имал ли е температура? /аз нямам нито температура, нито видими увеличени лимфни възли, нито нещо в кръвните картини поне засега, една година след ухапването/...даже ако случайно е удобно да му пиша на него да го питам с 2 думи ....... благодаря

Редактирано от drdos
Линк към коментар