drdos Добавено Октомври 2, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2014 (edited) Здравейте, много съм отчаян и болен , проблема е заплетен, но докторите не могат да ми кажат ясна диагноза и така както върви няма даже да разбера от какво ще умра....накратко имаше ухапване от нещо , за мен е хронична инфекция/паразит/вирус..... аз го усещам, помирисвам и виждам какво прави с тялото ми и ме интоксикира ... но след 1 година в ада и обикаляне по доктори и лаборатории - няма резултат....лекуваха ме 1 за спорна лаймска без резултат.... ходил съм и на биоскенери и на врачки и на какво ли не..... ето тук съм писал повече: http://www.vtoromnenie.com/viewtopic.php?f=3&t=3937 Ако някой може да помогне може да ми спаси живота... Мерси Редактирано Октомври 2, 2014 от drdos Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Октомври 2, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2014 (edited) Искаш да разбереш какво ти е и да бъдеш спасен? - Тогава ми се обади на Лични! Редактирано Октомври 2, 2014 от Alexander Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
drdos Добавено Октомври 3, 2014 Автор Доклад Share Добавено Октомври 3, 2014 (edited) ами опитах се на лични но дава грешка на базата данни .... Редактирано Октомври 3, 2014 от drdos Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Октомври 3, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 3, 2014 Здравейте - моля за малко търпение. След ъпгрейда миналата седмица все още се доизчистват някои проблеми. Ще ви пиша, когато админите успеят да оправят проблема със системата за лични съобщения. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Даниеладм Добавено Октомври 17, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 17, 2014 Здравейте, мой познат ми разказа как е бил ухапан от нещо, симптомите които описвате ми приличат на същото заболяване - лайошманиоза. В България са регистрирани само 4 случая.Лекуван е в София във вирусологията за екзотични тропични болести. Заболяването се доказва само с материал от костния мозък. Дано да съм прочела навреме молбата ви за помощ. Действайте по най бързия начин! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
drdos Добавено Октомври 21, 2014 Автор Доклад Share Добавено Октомври 21, 2014 (edited) Благодаря, ще ме дупчи един хематолог другата седмица за костен мозък. Трябва ли да му кажа да даде материал да нося другаде или той като хематолог може да види? Този ваш познат имал ли е температура? /аз нямам нито температура, нито видими увеличени лимфни възли, нито нещо в кръвните картини поне засега, една година след ухапването/...даже ако случайно е удобно да му пиша на него да го питам с 2 думи ....... благодаря Редактирано Октомври 21, 2014 от drdos Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts