unforx4 Добавено Септември 23, 2014 Доклад Share Добавено Септември 23, 2014 Здравейте. Преди месец се събудих нощта и не можех да спа. Следващите няколко вечери си мислих как ще спя и такива разни работи. Сега мислите ми стават още по-лоши. Преминават от болница, до смърт, че до самоубийство. Взимам Серопрам от 5 дена, но не знам дали той не ми вдига тревожността. Моля за помощ.. Да ходя ли на психотерапевт? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
SeekerOfAnswers Добавено Септември 23, 2014 Доклад Share Добавено Септември 23, 2014 Отиди, никога не е излишно, а особено при дискомфорта, който изпитваш! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Септември 23, 2014 Доклад Share Добавено Септември 23, 2014 Щом си се консултирал с психиатър остава да проявиш търпение и съм съгласен с това, че психотерапията ще ускори процеса на успокояването ти. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
unforx4 Добавено Октомври 11, 2014 Автор Доклад Share Добавено Октомври 11, 2014 Докторе как ще коментирате това че ту ми идва настрение и ту изчезва.. моля дайте някакъв съвет Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Октомври 11, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 11, 2014 Следи мислите си и ще видиш, как настроението ти зависи от тях.Когато те са песимистични и то е такова и обратното, когато те са оптимистични и ти си добре. Лина Коцева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts