Лили Ло Добавено Август 30, 2014 Доклад Share Добавено Август 30, 2014 Здравейте, На 33 г. съм и съм самотен родител на 12 г. момче.От малък град съм и тук няма къде да направя консултация по проблема, който ме измъчва. Наскоро се запознах с един мъж в интернет пространството и предстои скоро да се видим на живо. Проблема е, че аз се притеснявам от един свой дефект. Когато ми пораснаха мъдреците, останалите зъби ми се поразкривиха и зъболекарят ми ми обясни, че това е станало понеже имам малка челюст, а по-едри зъби и тъй като няма достатъчно място, те се сбутват един към друг.В момента няма финансовата възможност да коригирам това при специалист, тъй като имам и друг здравословен проблем за който са нужни много средства за лечение в чужбина. Както и да е, сега искам съвет за това как да постъпя. Да кажа ли предварително на човека за този свой недостатък или да премълча. От една страна, аз съм човек, който е свикнал да споделя всичко и хубаво и лошо и затова много ме човърка отвътре да му кажа. От друга страна се притеснявам, че той може да си създаде грешни предубеждения и представи за мен и образа ми и да го отблъсна. Като цяло не се определям като грозен човек, само този дефект ме измъчва и притеснява много.Освен това съм чела, че мъжете харесват жените със самочувствие и тези, които сами се харесват и са самоуверени. Затова се колебая как да постъпя? Ако му кажа предварително, може да се отдръпне, без да ме е видял, но ако не му кажа и се срещнем, пак може да го отблъсна като види проблема със зъбите ми, а също забравих да спомена, че ние сме от различни градове и аз ще ходя в неговия град по работа и междувременно да се видим. Много ще съм Ви благодарна, ако можете да ми дадете съвет как да постъпя? Благодаря предварително! Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Август 31, 2014 Доклад Share Добавено Август 31, 2014 Здравей Лили Ло, разбирам, че никак не харесваш зъбите си. Всъщност всеки не харесва силно нещо в себе си, просто при теб са зъбите. Факт е обаче, че основно ТИ не ги харесваш и нямаш представа дали това е проблем за другите. Човекът е преди всичко излъчване, чар, усмивка ( без значение каква ) , обичам и харесвам хората в живота си не защото са с перфектните форми и черти, а защото ме карат да се усмихвам, защото се чувствам обичана, защото ми носят радост, защото се радват заедно с мен. Изобщо не ме интересува какви са носовете им, зъбите им или факта, че косите им са побелели рано, за мен е важна топлотата, която ми дават. На подобни срещи всеки се притеснява от това, което не харесва в себе си, като изключва факта, че отсреща седи човек, който си мисли същото, но за собствените си недостатъци. Често в общуването хората изобщо не се интересуват от нашите страхове, защото са твърде заети да се страхуват от това как ще бъдат приети. Същото се случва и с теб. Не позволявай страхът ти, от нещо абсолютно незначително, да ти попречи да разгледаш добре човека отсреща, да го усетиш и да прецениш има ли смисъл за теб да му даваш част от себе си. Това е по - важно, а не дали той ще хареса зъбите ти. Ако това се окаже проблем за него, вярвай не си е заслужавало тревогата. И когато се притесниш най - много, защото вероятно ще ти се случи, спомни си думите на Малкия Принц - „ Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите“ Орлин Баев, Лили Ло и Кон Круз 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
dentaldr Добавено Август 31, 2014 Доклад Share Добавено Август 31, 2014 Хаха,пише ти зъболекар,така че чуй ме.Първо,на 33 само ще си дадеш парите за изправяне и нищо няма да постигнеш.Единственият вариант е коронки,с които ще си подредиш зъбите,ще им оправиш цвета и....какво?Ще загубиш идентичността си.Не прави глупости,не ги и мисли.Ако един мъж не те хареса заради зъбите,то той е тесногръд и не те заслужава.И основната цел на зъбите е да могат да изпълняват функцията си(говорна,дъвкателна),другото както Господ е рекъл.Успех! Кон Круз и Лили Ло 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лили Ло Добавено Септември 1, 2014 Автор Доклад Share Добавено Септември 1, 2014 Здравейте г-жо Колева и Вие г-н зъболекар. Много ви благодаря за бързите отговори и подкрепа! На писмото на г-жа Колева буквално се просълзих, страшно много ме разчувства! Нямате представа колко много ме окуражихте и повдигнахте духа и самоувереността ми! Много се радвам, че има хора като вас, които помагат на такива като мен. За някои може и да е смешно отстрани нещото което терзае една душа, но за мен специално това беше много подтискащо и измъчващо. Въпреки всичко, сигурно ще имам моменти на притеснение, както казахте г-жо Колева, но тогава със сигурност в ушите ми веднага ще отекнат думите Ви, за малкия принц, които всъщност ме развълнуваха най-много и ме просълзиха. Това което написахте, означава страшно много за мен!Още веднъж много, много благодаря и на двама ви за подкрепата и ви желая всичко най-хубаво и в личен и професионален план! Бъдете живи и здрави! dentaldr, Диляна Колева и Кон Круз 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts