knowhow Добавено Август 8, 2014 Доклад Share Добавено Август 8, 2014 Здравейте, ще бъда кратък. Момче съм на 19 години от Пловдив и пиша тук с молба да ми бъдат препоръчани добри психолози/психотерапевти/психиатри в града ми, които да ми помогнат да разреша проблема си(в сегашния си вид датира от 7 месеца). За сегашните си проблеми не съм посещавал специалист (преди години също имах-вярно, по-различни от сега, и посещавах психиатър известно време, като диагнозите ми бяха тревожност, депресия) и затова точна диагноза не мога да назова, но по това, което съм прочел в интернет и в някои книги като че ли е смесено - има елементи на тревожност, ОКР, натрапчиви мисли. Наскоро(преди 2 месеца) възникна и една ситуация в семейството и в лабилното ми състояние ми се отрази доста зле, като след нея като че ли има елемент и на ПТСР. Та, обръщам се към вас с цел да ми препоръчате някого, силно препоръчително е да е в Пловдив, с когото мога да се свържа и да който да ми помогне да се справя. Благодаря Ви предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Август 9, 2014 Доклад Share Добавено Август 9, 2014 Виж на л.с. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts