Anito__ Добавено Юли 25, 2014 Автор Доклад Share Добавено Юли 25, 2014 Попаднаха ми интересни неща, които прочетох и открих себе си в нарушената автономност. Какво трябва да предприема, мога ли да се справя сама и трябва ли да се свържа със специалист? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юли 25, 2014 Доклад Share Добавено Юли 25, 2014 И кога е моментът да се потърси помощ от терапевт, вече месец съм в това ужасно състояние, не спирам да плача, не виждам светлина в тунела, не се радвам на живота, не ми се живее изобщо. Мина почти месец откакто се скарахме с моя човек, болката не отминава, а става все по-силна. Не знам вече какво да правя. Постоянно ми се реве, дори докато ходя по улицата, не съм същия човек вече. Какво трябва да предприема, мога ли да се справя сама и трябва ли да се свържа със специалист? Още след първото питане, отговорът беше - направи психологична консултация и евентуално психотерапия. След като повече от месец не успяваш да се справиш с това твое душевно състояние, напълно логично е да посетиш специалист. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Samovliubka Добавено Юли 26, 2014 Доклад Share Добавено Юли 26, 2014 Да , така е . Благодаря ! Ани , притеснявам се за теб, пиши ми. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts