Ivelina_ Добавено Юли 11, 2014 Доклад Share Добавено Юли 11, 2014 Здравейте, На 17 години съм и се чувствам ужасно. Не съм сигурна какво ми е.. обикалях по какви ли не лекари и нищо.. накрая сама осъзнах че всичко е на психична основа. Днес бях на психолог, уж да се почувствам по добре но не. Прибрах се вкъщи и всичко започна наново - постоянно гадене,сърцебиене,световъртежи, страх от това какво ще последва и какво ще се случи с мен. Много се страхувам.. не искам да съм на лекарства цял живот, но нямам силата да се справя с тези си състояния. Семейството ми ме подкрепя много, но аз просто не намирам силата в себе си да се справя с проблема. Чудя се дали да не прибегна до психиатър, но наистина се страхувам, като чета подобни мнения на хора в подобно на моето състояние.. как всичко ще опира до хапчета, как всичко ще е временно. Та аз съм само на 17 години, животът би трябвало да е пред мен... моля ви дайте ми съвет да отида ли на психиатър? Наистина не знам какво да правя. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts