mamaioio Добавено Юни 17, 2014 Доклад Share Добавено Юни 17, 2014 Здравейте,тук съм нов участник и търся помощ.Вчера ходих за първи път на психиатър и диагнозата ми е Соматоформна вегетативна дисфункция.Изписа ми антидепресанти,но се страхувам да ги започна,предвид страничните им действия. От година съм със замайване,нестабилност в походката,треперене,тревога,сърцебиене,постоянна умора.На 39 г. съм и се страхувам,че не мога пълноценно да се грижа за децата си-на 9 и 6 год. За четвъртък имам записан час за психотерапевт.Моля за подкрепа и мнения от вас! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юни 17, 2014 Доклад Share Добавено Юни 17, 2014 Психотерапията ще ти помогне. Нека психотерапевта ти прецени за антидепресантите. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mamaioio Добавено Юни 20, 2014 Автор Доклад Share Добавено Юни 20, 2014 Благодаря за отговора! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts