Val.tsv Добавено Юли 7, 2014 Доклад Share Добавено Юли 7, 2014 Здравейте, Аз съм още нова тук. Само възрастни ли се събират? Ако се присъеденя към Вас с малко дете (3год) и дребно куче, дали ще е проблем? Има ли още някой с деца? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юли 7, 2014 Доклад Share Добавено Юли 7, 2014 Децата са радост. Аз също имах вариант да съм с дъщеря си, но ще съм сама. Всеки е добре дошъл, стига на теб да ти е добре. Донка и Диляна Колева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юли 7, 2014 Автор Доклад Share Добавено Юли 7, 2014 Здравей Валя (дано да съм улучила името поне приблизително) Много ще ви се радваме - идвайте! Значи програмата се заформя горе-долу следната: петък следобяд и вечер - пристигане, настаняване, опознаване и/или да си отприказваме старите !!! Заедно избираме мястото, където ще направим програмата и беседата за празника (150 г. от рождението на Учителя) и Паневритмията. Разпределяне на материалите... (отг. аз) събота 12.07. 6:00 Започваме програмата - веднага след нея - 6тте упражнения преди Паневритмия и Паневритмия - закуска и посрещане на новодошлите - обсъждане на програмата за събота и неделя. Какво имаме засега най-общо: - разглеждане на забележителностите на Копривщица - разходка по някоя от екопътеките - нещо от програмата на нашия хотел (Близката борова гора е чудесна за туризъм и ще Ви накара да се почувствате по - бодри и изпълнени с енергия. Къща Дона предлага и безплатна за ползване тенис маса и велосипеди. По предварителна заявка може да ви бъде устроен пикник в Балкана с уговорено барбекю на открито и езда.) - Ние за себе си и за Портала - всеки път, когато се събираме, оставяме това за последно и все съжаляваме. Този път ще се опитаме да му отделим специално време през двата дни и вечери. Хубаво ще е да обсъдим и храненето, ако ще го споделяме неделя - 13.07. 6:00 упражнения от Учителя и Паневритмия -закуска по програмата, която сме си сговорили и заминаване. Да си кажа, че ранно сутрешните занимания са само за желаещите, както и късно вечерния мач за третото място на 12.7 от 23:00 Хайде сега казвайте вие Диляна Колева и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Юли 8, 2014 Доклад Share Добавено Юли 8, 2014 Предни години сме си правили обща трапеза. Предполагам, че и сега ще е така. Ние сме основно на салати и някое парче сиренце / кашкавал през лятото. И плодове. Предполагам, че ще можем да си пазаруваме. Донка, Мария-София и Слънчева 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юли 8, 2014 Автор Доклад Share Добавено Юли 8, 2014 Креми, предлагам да ни покажеш нещо интересно съвсем на начално ниво (макар че ще има и хора, които имат взети нива) - нещо неангажиращо, за ежедневието, съвети - ти си знаеш. Можем да помислим за медитацията - само желаещите, разбира се. Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 9, 2014 Доклад Share Добавено Юли 9, 2014 Ил,благодаря ,аз оставям всичко за последен момент,защото избягвам планове...Е,готови ли сте?Надявам се ще дойде и още един форумец,който не е писал тук в темата,но ми е много близък,има си транспорт. Няма да имаме време и за екопътека и за забележителности,Предлагам Креми да подготви за петък следобяд медитацията за Земята,а за събота Сърцата .Ако някой иска лечение с прана,също да си каже,и аз ще се включа с Креми. Слънчева и Донка 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юли 9, 2014 Доклад Share Добавено Юли 9, 2014 За медитацията си мисля от доста време и аз. Креми твоя задачка е. Дано и слънцето е с нас. Ще взема моливи и скицник да рисуваме ако остане време..... Жалко, че Криси не успя да дойде, но нищо. Ще има и други срещи. Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 9, 2014 Доклад Share Добавено Юли 9, 2014 Който има кана,да я вземе за всеки случай,защото това без което не можем е топла вода.Аз ще взема мед,там ще купим лимони. Слънчева и Донка 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юли 13, 2014 Доклад Share Добавено Юли 13, 2014 Още една изключителна среща, на която научих много и благодаря за възможността да съм с вас приятели! Имахме много силни моменти, в чудесни места сред българската природа. До нови срещи, винаги имаме, какво да си кажем и да обменим опит... Орлин Баев, Inatari, Креми (късметче) и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юли 13, 2014 Автор Доклад Share Добавено Юли 13, 2014 Приятели, качвайте снимките тук! Орлин Баев, Креми (късметче), Слънчева и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Юли 13, 2014 Доклад Share Добавено Юли 13, 2014 Благодаря на всички форумци, които мога да нарека още и приятели, с които се срещнах и споделихме няколко прекрасни дни. Специално благодаря на Донка за превоза и приятната компания през днешния прекрасен ден, изпълнен с много приключения и весели разговори. Мария-София, Донка, Слънчева и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юли 14, 2014 Доклад Share Добавено Юли 14, 2014 Беше силно, наситено и чудесно, благодаря ви, приятели! Почувствах ви много близки. С братска обич, Орлин Слънчева, Донка, Креми (късметче) и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 14, 2014 Доклад Share Добавено Юли 14, 2014 Благодаря ви,знам че ви има,прегръщам ви. Орлин Баев, Креми (късметче), Inatari и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Юли 14, 2014 Доклад Share Добавено Юли 14, 2014 Благодаря и аз на всички за неповторимата атмосфера, за приятелското и братско отношение. Бяхме заедно с Учителя на едно чисти у красиво, много българско място! Чувствам ви като мое семейство. Прегръщам всички и - до следващата среща, която ще е пак така красива! На мен тази ми даде много в личен план - направих някои преценки и от това ще произтекат добри промени. Мария-София, Орлин Баев, Донка и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Юли 14, 2014 Доклад Share Добавено Юли 14, 2014 Креми, забравила съм си сакото в нашата стая. Говорих със собственика и той ми каза, че го е дал на вас. Ако може някакъв телефон, да се свържа с теб ! Мерси! Орлин Баев, Слънчева и Донка 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юли 14, 2014 Доклад Share Добавено Юли 14, 2014 (edited) Радвам се, че отново ви видях усмихнати, силни и пълни с енергия хора. Имах голяма нужда от това пътуване, взех си много хубава емоция. Благодаря на Дончето за прекрасния избор на място и къща и на всички останали за невероятната компания и атмосфера. Беше ми изключително приятно. Редактирано Юли 14, 2014 от didi_ts - Диляна Колева Слънчева, Орлин Баев, Мария-София и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юли 15, 2014 Автор Доклад Share Добавено Юли 15, 2014 Ехоооооо, качвайте си снимките! албумът! - събирайте ги тук! Следващата среща - между Коледа и Нова Година на Белинташ! Диляна Колева, Inatari, Орлин Баев и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юли 16, 2014 Доклад Share Добавено Юли 16, 2014 Колко сме прекрасни! /И скромни.../ Мария-София 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 18, 2014 Доклад Share Добавено Юли 18, 2014 То си е истина. Донка и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Юли 19, 2014 Доклад Share Добавено Юли 19, 2014 Много хубави снимки, радвам Ви се искрено....и мъничко съжалявам, че не съм била с Вас! Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts