Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Проблем с мастурбацията и гледането на жени


Recommended Posts

Здравейте! Аз съм момче на 16 години. Имам много сериозен проблем. Аз мастурбирам, правя го веднъж на 2-3-4 дни в зависимост от настройката си. Не мога да не мастурбирам, опитвам различни начини вече 1-2 години и нищо. Като дойде момента на изкушението(привличането) сам започвам да желая това мръсно действие. Преди 2 години мастурбирах доста често, не знам на колко започнах, може би на 9-10 не знам. Но поради събития в личния ми живот започнах да мисля трезво и все пак не мога да се отеля от този съпътстващ ме акт. На всичкото от горе е, че в последно време (близките няколко месеца) започнах по-често да заглеждам жени, въпреки, че не го желая, просто някак си не мога да се сдържа да ги загледам или да помисля за тях, и това се случва като видя почти всяка жена под или около 40 години. Преди бях много зле правех го по няколко пъти дневно и често с приятели, постоянно променях жанра както наркомана променя дозата си. Започвах да гледам все по-извратени неща. Но както казах заради събития в личния ми живот се отделих от така наречените ми "приятели" и започнах да се осъзнавам, но все пак и до днес не мога да отделя от мастурбацията и дори до днес някои извратени и не нормални неща смятам за нормални. Два пъти ми се е случвало да спра да мастурбирам за няколко седмици: първият бе след като четох за едно брутално изнасилване, но след 2-3 седмици някъде отново вътрешно се подтикнах да го направя ("айде ти все пак не изнасилваш, те мастурбират пред камера доброволно..."), а вторият път бе след като пламна на ново любов към едно момиче но накрая пак се поддадох и дори след като бях мастурбирал няколко пъти и казах, че я обичам, но (тя мен не), както и да е и тогава 2-3 седмици може би и малко повече не бях мастурбирал, но накрая заради дългото чакане да събера смелост или нещо да се случи (с нас) изгубих съзнание и контрол и го направих. Всъщност не контрол, а обсебваща любов ме отдалечаваха тогава от този акт. Не знам често казано вече искам някак си това чувство на желание към жените и порното някак си да спре. Писнало ми е след всяка мастурбация цял ден да съм в стрес, отчаяние да си казвам пак ли, оф пак ли го направих - защо? Да търся всеки път нов начин да се освободя и така нататък, та затова пиша тази тема надявам се все пак някак си някой да ми помогне, въпреки че вече съм изгубил надежда това да стане освен може би чрез брак (по-любов), та да мога да правя секс без да ме спира мозъка и сърцето и без това да е грях!

Редактирано от Александър Василчев
Линк към коментар
Share on other sites

Психолозите ще изкажат мнение, но кажи ми ти откъде ти е дошло, че гледането на жени е грях?!?!

 

Разкажи малко за мама и тате, баба и дядо. Как те възпитаваха, какво ти казваха, че е правилно? Така по-добре ще ти помогнат. 

Линк към коментар
Share on other sites

Много си се объркал. Искаш да избягаш от нещо което е нормално за възрастта. Просто нямам  обяснение как си се вкарал в този филм. Наистина е много извратено, на тази възраст да не мастурбираш.Още по извратено е, да не се заглеждаш по жени. Ти наистина ли искаш да си някакъв извратеняк, който е нещо безполово и ....и аз нямам думи да го опиша, но мисля,че ме разбираш.Най-вредното и извратено нещо е, да тръгнеш срещу природата.С две думи, заглежедай се в във всяка готина мацка, мечтай си, как правиш секс с нея и си мастурбирай от време на време.Иначе, след няколко години ще станеш клиент на някой психиатър.Та тялото ти бушува от хормони, сега се оформяш като мъж.Какво искаш, след време, когато легнеш с жена  да не може да го вдигнеш ли? Ако искаш това, продължавай да се укоряваш, провала не ти мърда.

Линк към коментар
Share on other sites

Полезно е да маструбираш и да гледаш порно сигурно само по веднъж на седмица, ако слушаш лекарите сигурно ще ти кажат, че всеки ден е полезно да си блъскаш по- една, но за мен това не е компетентно мнение. Прекомерната маструбация и гледане на порно се превърща в зависимост. За мозъка е едно да има жена до теб, друго е да си сам с ръката и визуализациите на монитора ти.

Аз от личен опит мога да ти кажа, че маструбирам и гледам порно от 11-12 годишен и сега съм на 19, но продължавам със старите навици, защото са здраво запечатани, сега се опитвам да ги променя, но има ужасна абстиненция. Силно ти препоръчвам да си намериш приятелка и да не прекаляваш с маструбацията и порното, може пък и да инвестираш тази енергия в учене или нещо, което ти харесва...

Всичко е полезно в нормалните количества, но когато прекаляваш ще станеш като мен и после ще ти е трудно! :) Не прекалявай!

Успех!

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...