miles_denev Добавено Май 23, 2014 Доклад Share Добавено Май 23, 2014 Предлагам темичка за надъхващи цитати на известни и неизвестни българи, щото гледам че няма, а много хора ги обичат! Аз ще започна пръв “Аз съм се посветил на отечеството си жертва за освобождението му, а не да бъда кой знае какъв!” - Васил Левски “Възможностите идват, когато сме подготвени за тях!” - Проф. Антоанета Василева "Сини, червени, зелени — заедно ако се обединят, страната веднъж завинаги ще се оправи" – Ванга Хайде, сега сте вие АлександърТ.А. и Донка 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Cveta5 Добавено Май 23, 2014 Доклад Share Добавено Май 23, 2014 "Едно е да знаеш,друго е да можеш, а чак трето и четвърто е да го направиш." Николай Хайтов "И нека във времето тежко, запазим малко нещо от бога и малко човешко." Недялко Йорданов Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Май 23, 2014 Доклад Share Добавено Май 23, 2014 (edited) На моят любим Атанас Буров, убит от комунистите, които мразя и аз: „Ето, това го запишете и го подчертайте. Човек не става свиня само тогава, когато си слага юздата сам. Трябва да става от софрата тогава, когато му е най-сладко ястието. Българинът не си знае мярката. Ако яде, облизва чинията си. Само българи съм виждал в Женева, в Обществото на народите да си облизват чиниите.” ... източник Редактирано Май 23, 2014 от Лиула Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юни 1, 2014 Доклад Share Добавено Юни 1, 2014 Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки. “Да крачиш пешком по света, като си подсвиркваш небрежно с уста - мигар може да има нещо по-красиво от това! “Трудните уроци са по-мъдри и по-благодарни за човека от лесните - това сам съм го изпитал и го зная от опит. Лесният урок се усвоява с леснина и от него почти нищо не научавате. Трудният урок иска много пот, но пък като усвоите урока за цял живот ще ви държи влага.” И още много от моите любими врабчета... Йордан Радичков Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Gravity Добавено Октомври 6, 2015 Доклад Share Добавено Октомври 6, 2015 «Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: «Скоро ли ще дойде това време?» Не, не скоро. Още Сирия не е паднала! Сирия ще рухне в краката на победителя, но победител ще се окаже друг!» Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Октомври 5, 2018 Доклад Share Добавено Октомври 5, 2018 Нещо и от мен. "Решили сме се вече — или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!" — В. Левски до чорбаджи Ганчо Милев в Карлово, 10.V.1871 г. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts