Vangelia Добавено Май 13, 2014 Доклад Share Добавено Май 13, 2014 На детето ми беше поставена диагноза ГРЛ,а тя е само на 12 години. Отчаяна съм. Едновременно с това има и панически атаки, тревожност , силно изразена агресия. Прави хистерични припадъци, на фона на антидепресанти и успокоителни. Посетихме всички известни дтски психиатри във Варна , но няма ни най-малко подобрение! Моля дайте ми съвет ! Нуждая се от добър психотерапевт . Тя посещава психолог почти 2 години , но аз не видях подобрение , напротив- стигнахме до тази диагноза. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Май 14, 2014 Доклад Share Добавено Май 14, 2014 Аз съм лекар, но когато използвате съкращения дори аз нищо не разбирам.Напишете пълната диагноза. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_Маги_ Добавено Май 14, 2014 Доклад Share Добавено Май 14, 2014 На вниманието на д-р Първанов. http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=15337 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Май 14, 2014 Доклад Share Добавено Май 14, 2014 Напишете наистина пълната диагноза. То това, което усещам е, че по някакъв начин това състояние ви занимава, т.е. дава ви занимание в живота. Дете на 12 години. То все още няма наистина свои заболявания. Най-вероятно проявява това, което го има в майката. Майката как е относно тези нещя. Какво е тяхното проявление при нея? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Май 15, 2014 Доклад Share Добавено Май 15, 2014 Разбрах вече-касае се за гранично личностово разстройство. Обикновено такава диагноза се поставя някъде около пубертета.Детето ви ходи на психолог от десетгодишно.Рано е да поставят психиатрични диагнози на тази възраст-поне не тази.Така че аз си представям една семейна терапия която да доведе до положителен ефект.За съжаление, не познавам колега от Варна когото да ви препоръчам. За прилагането на лекарства-скептичен съм ,че могат да помогнат, както и не помагат в случая. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts