Брианна Добавено Май 10, 2014 Доклад Share Добавено Май 10, 2014 Така как да започна....от скоро време имам разни сънища,който някои път става,а друг път не.Не им обръщах много внимание докато до скоро бях почти заспала нали знаете онзи момент в който сте между съня и реалността?. Изведнъж се озовах в нещо като в тъмен тунел всичко стана за секунди....отзад някой дойде и ме сграбчи след,което аз се събудих и усетих как ръката,която ме хвана ме пусна,а вече бях будна.Честно казано се уплаших и заради това потърсих в интернет и се оказа,че това било видения или поне така пишеше ..та въпроса ми е при кого да отида за да мога да разбера какво става с мен? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Май 10, 2014 Доклад Share Добавено Май 10, 2014 Всеки се мисли за уникален. Това е просто сън, успокой се! Вземи се в ръце и не мисли глупости. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ashtoning Добавено Май 11, 2014 Доклад Share Добавено Май 11, 2014 ..та въпроса ми е при кого да отида за да мога да разбера какво става с мен? Прочети си поста, там пише какво става. Сънуваш сън, озоваваш се в нещо като тъмен тунел, идва някой и те сграбчва за ръката, събуждаш се и ръката, която те е хванала те пуска и после търсиш в интернет и се оказва, че всичко е видение и т.н. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Май 11, 2014 Доклад Share Добавено Май 11, 2014 (edited) Нямаше нужда да правиш специална тема за нещо, което вече го има , а ти утре ще забравиш. Редактирано Май 11, 2014 от Лиула Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Май 11, 2014 Доклад Share Добавено Май 11, 2014 сега ще ти кажа при кого да идеш. Отиваш пред голямото огледало и заставаш пред него и се оглеждаш едно хубаво. След което се засмиваш на опулените си очи и неспокойния поглед Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts