student-stalinist Добавено Април 7, 2014 Доклад Share Добавено Април 7, 2014 Здравейте. Аз съм млад мъж, студент. Отскоро съвсем внезапно и неочаквано се влюбих в една колежка. Изглежда ми много странно, защото от 4 години сме в един курс, а досега почти не сме имали контакти, дори на здравей-здрасти и никога не съм я възприемал като привлекателна и не съм й обръщал внимание. И досега продължава да не ми допада характера й. Въпреки това от 10-тина дена насам нещо ми стана и взе изведнъж да ми се струва много сладка. Постоянно мисля за нея, дори я сънувах в мокри сънища. Стана нещо като обсесия. Не знам как да си го обясня, да не е правила любовна магия на някой друг пък погрешка да ме е хванало мене..? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Април 8, 2014 Доклад Share Добавено Април 8, 2014 Това няма да разбереш , като си бъбриш с нас . Истината е в теб и в нея. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Април 9, 2014 Доклад Share Добавено Април 9, 2014 Влюбването става изведнъж и често се случва с хора , които са наши крайни противоположности. Освен това не е задължително да се изпитва сексуално влечение само към някой, който ни допада като характер. Тава което усещаш може би е просто сексуално влечение и нищо повече. Но без да опиташ да създадеш контакт, няма как да разбереш. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Април 9, 2014 Доклад Share Добавено Април 9, 2014 Любовта идва полека......така дори е по-добре да дойде, отколкото с фойерверки и духов оркестър Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
student-stalinist Добавено Април 12, 2014 Автор Доклад Share Добавено Април 12, 2014 хахаха, добре Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts