antonio777 Добавено Април 2, 2014 Доклад Share Добавено Април 2, 2014 Ето я и моята история.Винаги съм имал късмет в живота,но сам си го провалям.Преди 3г. се срещнах с едно много красиво,добро и умно момиче.Тя беше на 17,а аз на 28г.Беше лудо влюбена в мен.Още на 2 седмица се пренесе да живее при мен.Всичко беше като в приказка,аз грабех от живота с пълни шепи.Тя беше много по умна и зряла от мен и затова разликата в годините не се усещаше.Техните родители много ме харесваха.Приеха ме на момента.На мен започна да ми върви все напред.Почнах нова работа-добре платена.Нищо не ни липсваше.Живеехме в моето жилище добре обзаведено и нямахме никакви грижи.Хората ни се радваха и много ни ценяха.Бяхме нещо като родени един за друг.Тя се записа студенка в близкият град.Идваше си при първа възможност.Всяка седмица бяхме по 3,4 дена заедно.Последната 1г. нещата се объркаха.Аз започнах да излизам с колеги по заведения,почти всяка вечер се черпихме в някое барче.На нея не и харесваше това но ме търпеше.Когато си идваше в края на седмицата пак бяхме неразделни,но всъщата компания отдала се на алкохола.Подаваше ми постоянна сигнали да спра с това пиене,но аз не им обръщах внимание.Приех е като даденост,че тя ще бъде винаги моя,до края на живота.Два пъти съм е гонил от вкъщи,а тя на другият ден се връщаше и ме молеше да неправя така.Много ме обичаше горката.Преди 2 седмици пак се напих.Тя искаше да говори отново с мен, за да си променя начина на живот.Казах и че аз нямям проблеми и ако не и харесва утре да си събира багажа и да си тръгва.На сутринта я гледах как си го сибираше и нищо не казах , не я спрях.Тя искаше да и кажа да остане,но не го направих.След един ден започнах да и звъня за да се върне.Каза ми , че е взела решение вече.Иска да продъжи напред,че ми е давала многа шансове но съм ги бил пропилял.Беше категорична.Стоеше у тях и плачеше.Знам че ме обича още.Цяла седмица е молех и обещавах да се променя,но тя иска да продъжи напред.Мога да го направя , но тя не ми даде последен шанс.Разбрах , че от една седмица излиза с друго момче и се сринах тотално.Спрях вече да е търся.защото разбрах,че всичко свърши.Немога да повярвам на това.За пореде път си провалих живота.Незнам какво да направя за да си е върна.Искам я и много я обичам.Моля ви, дай те ми съвет как да постъпя за да си е върна.Не мога да си представя живота без нея.Вече изгубих надежда... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
antonio777 Добавено Април 2, 2014 Автор Доклад Share Добавено Април 2, 2014 Съжелявам за правописните грешки.Изтощен съм. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 2, 2014 Доклад Share Добавено Април 2, 2014 В живота няма понятие като последна любов. И да, съжаляваш. Интересно, защо Живейте живота си, не го обсъждайте. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Април 3, 2014 Доклад Share Добавено Април 3, 2014 Ти си приел момичето като даденост, но то не е предмет, за да бъде вечно твой Извинявай, че ще го напиша, но като те четох, ми се стори доста егоистично от твоя страна всичко това Никой не е длъжен да ти търпи пиянските изпълнения, още повече едно умно момиче, което си има собствено достйнство Остави момичето на мира, не и се натрапвай повече, изтървал си я....тя те е чакала достатъчно дълго и те е предупреждавала Чувстваш се като човек, на когото са отнели любима играчка, но тя е жив човек Не съм сигурна доколко ти си я обичал, или по-скоро си я възприемал като твой придатък някакъв Мога само да кажа - браво на това момиче, ти не я заслужаваш. Търси си друга Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Април 4, 2014 Доклад Share Добавено Април 4, 2014 Ако не спреш с пиенето , тази раздяла няма да ти е последната . Доброто е че не си я поступвал . Ако отново станеш ,,принца" когото тя познава , може би след година да имаш някакъв шанс .( не съм гадател, само си мисля реални неща) Алкохола е проблем не сам по себе си , щото може да се преодолее .Проблема е в мирогледа на 90 % от хората , живеещи само за удоволствието .Повечето не могат да спрат да пият защото няма с какво да запълнят живота си . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
antonio777 Добавено Април 6, 2014 Автор Доклад Share Добавено Април 6, 2014 mvm права си.Така е.Аз ще продъжа напред,ще се поправя и ще си взема поука.Ще спря да пия.Ще си намеря друга компания.Никога не е късно човек да си промени живота,но мисля че всеки заслужава втори шанс.Просто не мога да си представя живота без нея.Много е обичам и знам,че мога да я направя отново щастлива.Цяла седмица не бях е търсил и вчера и звъннах.Исках да се разходим и да си поговорим,но тя ми отказа.Били сме си казали всичко,искала да продължи напред,да си опита късмета другаде.Знам , че всичко свърши , но явно не искам да го приема.Сам си го направих.Много искам да прекарам остатъка от живота си с това момиче.Незнам как да си я върна,как да спечеля сърцето и отново.Търся съвет от някой който знае отговора на моя въпрос,не да ме критикува.Аз знам,че съм виновен.Имам чуството че полудявам без нея.Оставям я да си продъжи живота и да бъде щастлива,но аз незнам как да продъжа без нея... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 6, 2014 Доклад Share Добавено Април 6, 2014 Абе я се стегни малко. Скъса се да си посипваш главата с пепел. А не си ли се замислял, че пиеш, защото всъщност искаш да се разделиш с нея?! Миналото минало. Прекалено много място и значение си й отделил в живота си, дал си й да определя какво е правилно за теб или не : "тя беше много по умна и зряла от мен", а си забравил себе си. Оставил си тя да определя критериите за совбствения ти живот, да ти насажда чувство за вина и да се опитва да те унижава: как пък само седмица след като се разделихте тръгна на срещи с друг......ей така се пропива човек. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Април 15, 2014 Доклад Share Добавено Април 15, 2014 Каква жестокост! Как може да ти се случват такива неща? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts