кристиян Добавено Март 14, 2014 Доклад Share Добавено Март 14, 2014 Здравейте , на 15 години съм , момче , от известно време имам слабост в краката . Тя се появява приерно като качвам стълби, или нагорнище.Слабостта не е в крайниците а по скоро в бедрата , незнам дали ми и има нещо или просто е от хормоните или от паническото разтройство . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Март 14, 2014 Доклад Share Добавено Март 14, 2014 Здравейте Кристиян, Слабостта в краката съвпада ли по време с паническото разстройство или не? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
кристиян Добавено Март 14, 2014 Автор Доклад Share Добавено Март 14, 2014 Понякога да Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Март 14, 2014 Доклад Share Добавено Март 14, 2014 Само в бедрата ли е или обща отпадналост ,. Липсва ли хъс да се затичаш или да направиш нещо силово Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
кристиян Добавено Март 14, 2014 Автор Доклад Share Добавено Март 14, 2014 Не , само в бедрата , не ми е отпаднало , не даже нарочно по - бързо качвам стълбите да видя дали ще мога. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Март 15, 2014 Доклад Share Добавено Март 15, 2014 Според мене е от паник атаките. И аз съм получавала слабост в краката по време на атака или просто така уж без причина. Дори като се замисля се получаваше по=често по друго време, несъвпадащо с паник атаката. При нея си имах други симптоми, та не ми оставаше време да мисля и за краката. В началото като тебе ме плашеше, но като изчезнаха атаките, изчезна и това усещане. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Март 17, 2014 Доклад Share Добавено Март 17, 2014 Стара или по-нова травма в долната част на гръбнака? Или в областта на таза? В двете бедра еднаква ли е слабостта? Определено има връзка с паник атаките, така че е по-добре да пишеш нещо конкретно и за тях. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts