B__ Добавено Март 11, 2014 Доклад Share Добавено Март 11, 2014 Отварям тази тема, защото имам огромната нужда да благодаря на този форум, на администраторите и на всеки човек, с когото съм общувал тук. Благодаря дълбоко! Да, може би е странно, но така и сега го почувствах А и мисля, че има и други хора, които биха искали да благодарят за нещо. Поне на света. Разбира се, само ако искат Иво 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Март 11, 2014 Доклад Share Добавено Март 11, 2014 Простете ми вие които се чувствате притеснени ! Благодаря на Бога за Кръга за Спиралата за Веригата . Благодаря ти , Господи, че ме има. Благодаря Ти ,Господи, за Пътя. Благодаря Ти , Господи, че Те има... Благодаря Ти, Господи за Богатствата , за Благата и за Блаженствата. Амин ( Крум Крумов) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Март 11, 2014 Доклад Share Добавено Март 11, 2014 Ами странно е, едва ли благодариш на всички, например на мен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Март 11, 2014 Автор Доклад Share Добавено Март 11, 2014 Ами странно е, едва ли благодариш на всички, например на мен Всеки има право да се чувства и мисли, както си иска Дори това твое изказване пак допринесе за нещо на мен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Cveta5 Добавено Март 11, 2014 Доклад Share Добавено Март 11, 2014 И аз благодаря! За това, че търсите че споделяте че ви има! Иво 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Март 11, 2014 Доклад Share Добавено Март 11, 2014 За да бъдем коректни, за мен фактологията е най-важна във всички отношения, преди имаше подобна тема, но бе обърната отвътре-навън. Простете ми това вторачване Т.е. имаше благодарности към онези, които са допринесли с нещо за този портал, не я виждам. А ако още я има някъде, е добре да бъде слята с тази, за да бъдат благодарностите събрани на едно място. Аз лично не изпитвам нужда да благодаря. Но, благодаря за темата Припомни ми за предишната. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пипилота Ментолка Добавено Март 12, 2014 Доклад Share Добавено Март 12, 2014 Аз искам да благодаря на Didi_ts че опита да ми помогне Отдели от времето си, погледна проблема ми...Оставам си приятел на Портала, макар и към момента да няма разлика във състоянието ми, колкото и да опитвам... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts