juulii Добавено Март 6, 2014 Доклад Share Добавено Март 6, 2014 Здравейте.Синът ми е на 4.5 години .Откриха в урината му Псеудомонас аерогиноза 10/5,резистента към повечето антибиотици в антибиограмата.В паника сме,чета ужасни неща за нея.Моля ви ако мислите че има хомеопат в Бургас ,който да ни помогне ще съм много благодарна за насоката,или някакви насоки за действие.Моооля ви помогнете Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Март 6, 2014 Доклад Share Добавено Март 6, 2014 Да, има класически хомеопат в Бургас който лекува точно такива резистентни към всички антибиотици бактерии, а също и паразити, като Тения, Токсоплазмоза, Бактерии отделяни при ухапване от кърлеж и т.н. На Лични ви изпращам координати. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
drdos Добавено Октомври 2, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2014 (edited) Здравейте...извинявам се че пиша тук. ....за този хомеопат от Бургас.... Аз съм много много зле...историята е дълга....при мен проблема е че така и не доказаха от какво съм болен,имаше ухапване от нещо и за мен е ясно че е инфекция/паразит.....но какъв не е ясно... при това положение може ли някой да помогне?тоест диагностиката е проблем първо... От Пловдив съм, благодаря Редактирано Октомври 2, 2014 от drdos Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts