кристиян Добавено Февруари 13, 2014 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2014 Здравейте, искам да потитам мога ли да се заразя със СПИН при следния случай : Аз йивея в блок и вчера бяь ядосан когато блезнах във блока и силно ударих копчето за лампата . Незнам дали на него имаше кръв .но преди 2 дена се бяь разкарвил събсем малко на кокалчетата , и след това си го разкървих отново . Та това ми е въпроса възможно ли е ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Февруари 13, 2014 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2014 По-големият въпрос е защо пръскаш толкова кръв, т.е. защо има толкова злоба в теб?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Януари 23, 2015 Доклад Share Добавено Януари 23, 2015 (edited) Темата е сериозна, имам предвид само заглавието й. И е странно, че досега не е имало такава. Очевидно има стигма върху това заболяване, ала иначе сме толерантни. Знаете ли, няма застраховани от нищо, хубаво е често да си го припомняме. Та, по темата - всеки би трябвало да знае как може да се зарази. Имам приятел, който почина от хив вируса. И уверявам ви, никой не бе заразен от това, че е общувал с него, пил е с него, ял е с него на една маса и се е прегръщал Иронията е уместна. Редактирано Януари 23, 2015 от Лиула Донка и Иво 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts