seawolf3 Добавено Януари 14, 2014 Доклад Share Добавено Януари 14, 2014 Здравейте може и да съществува същата тема някъде за това моля да ме извините.От няколко години имам проблем с натрапчивите мисли"струхувам се да не полудея или да не посегна на живота си".Значи ходя на психиатър ,терапията е с амитриптилин и флунксол има моменти в които въобще не са ми нужни,това е обикновенно през лятото месеците от май до октомври тогава съм ангажиран но дойде ли зимата страховете отново ме връхлитат.Искам да допълня,че всеки или почти всеки ден спортувам,когато се уморя чувствам облекчение но след това мислите отново настъпват.Дайте съвет как да се справя с тези мисли. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Януари 17, 2014 Доклад Share Добавено Януари 17, 2014 Ангажирай се с нещо и през зимата, сам си забелязал, че през лятото нямаш натрапливи мисли, Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts