Quagmire Добавено Януари 13, 2014 Доклад Share Добавено Януари 13, 2014 Здравейте, имам много сериозни проблеми с концентрацията и вследствие на което трудно запомням материала. Наближават изпитите, а аз чета и всичко излиза от главата ми веднага след като бъде прочетено. В училище бях слаб ученик и никога не съм си писал домашните, затова смятам, че точно това отношение е оказало влияние върху сегашното ми състояние. Това, за което моля е да ми дадете насоки как мога да се справя с проблемната концентрация. Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Януари 13, 2014 Доклад Share Добавено Януари 13, 2014 Хм, а сигурен ли си, че това, което учиш ти харесва? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Quagmire Добавено Януари 13, 2014 Автор Доклад Share Добавено Януари 13, 2014 Хм, а сигурен ли си, че това, което учиш ти харесва? Абсолютно, това ми беше желанието да уча. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Януари 14, 2014 Доклад Share Добавено Януари 14, 2014 http://iztok-zapad.eu/books/book/757 Купи си тази книга и следвай съветите. aia и Quagmire 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Quagmire Добавено Януари 15, 2014 Автор Доклад Share Добавено Януари 15, 2014 Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts