Scandalous Добавено Януари 5, 2014 Доклад Share Добавено Януари 5, 2014 Здравейте! Споделям историята си , защото искам да получа страничен отговор над това което ще ви разкажа. Започнах нова връзка преди месец и половина с мъж по-голям от мен 10 години. Преди мен е имал връзка 5 години с момиче с което се е разделил по неконкретни причини. Просто и двамата взели решението да се разделят. Проблема е там, че тя иска да се върне обратно при него, постоянно му звъни , честити му празници , последният път му се е обадила и е плакала по телефона колко мъчно и тъжно и е било, че той не се сещал за нея и пожелала да се видят, като той и е отговорил , че може и да и се обади тези дни. На мен ми казва абсолютно всичко за нея, кога го търси, какво му казва и твърди , че е запазил приятелски отношения с нея след връзката им. Доста често в думите си споменава името и , макар и да не е нужно. Твърди , че никога няма да се върне при нея и че трябва да приема това тяхното като чисто приятелство. Чувствам се объркана и един ден просто му казах че това не е нормално и че явно не е наясно , че е започнал нова връзка с нов човек и че нещата се променят.Казах му че ако реши да и се обади , да спре да ме търси. Дори не и е споменал че си има нова приятелка и не и е изяснил как стоят нещата. Той се държи прекрасно с мен , но това ме мъчи и не знам как да реагирам. Ако е възможно дайте ми съвет ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Януари 5, 2014 Доклад Share Добавено Януари 5, 2014 Пет годишна връзка е доста дълъг период, а вие сте заедно от месец и половина. Невъзможно е да се прекратят спомени, асоциации и чувства. Добре е да разговаряте за това. Ултиматума, който си му поставила е по - скоро неизпълним и може да доведе най - вече до неискрени отношения към трите страни. Добре е да поставите ясни граници на взаимоотношенията, като това не включва забрани. Има и едно физическо време, което е необходимо да мине понякога. ISTORIK 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ISTORIK Добавено Януари 13, 2014 Доклад Share Добавено Януари 13, 2014 Щом това е бивша негова ммм... партньорка (така да се каже), значи, тяхната връзка вече е МИНАЛО, тя е ИСТОРИЯ. Наистина, един около 5 годишен период никак не е малък. Диди е напълно права, че са неизбежни спомените, асоциациите, чувствата, използването на някои думи и изрази, казвани от бившия партньор, някои забележки, изказани от бившия/бившата към нас. Ами, ако те имаха и дете?! Щеше да бъде значително по-сложно. Колкото повече време минава, бившата ще става само все по-бивша. Имайте търпение! Времето лекува всичко, казват... --- Тук ще направя едно малко лирическо отклонение... Днес "средните векове" вече не са средни. Границите им са условни и служат за ориентир и за удобство. Не може да заспиш в една епоха и да се събудиш в друга. Едно единствено събитие или явление не може да определи като по часовник рязко началото или края на такъв голям исторически период. Това не е като да си отрежеш парче торта и да кажеш: "Това ще са средните векове!". Всеки век може да стане среден, щом бъде преживян. За началото и за края на даден исторически период са виновни множество процеси, които протичат паралелно. --- Та, така - и във връзките. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Януари 17, 2014 Доклад Share Добавено Януари 17, 2014 Ще ти разкажа една истинска история Разведен мъж с дете, се жени втори път и има друго дете НО - на всеки семеен и несемеен празник в новото му семейство, задължително бива канена и бившата му жена заедно с детето. Един вид човекът празнуваше с двете си жени едновременно на една маса. Коя как се е чувствала не зная, само зная, че двете жени - бившата и настоящата станаха приятелки и излизаха заедно на кафе с децата си от един и същ баща Не мога да преценя дали е нормално, дали е морално, сещам се за харемите, може пък да е в реда на нещата кой знае А по твоя случай ще ти кажа само едно - след като твоя приятел не е казал още на бившата си за тебе, не очаквай нищо добро, поставаяй му ултиматуми, но едва ли ще има полза По-добре не си хаби нервите заради него, а и времето си с него Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts