Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Нормално ли е да нося памперси за възрастни като нямам здравословен проблем

Recommended Posts

Качих се на автобуса.Седнах най-отзад.Пътя беше много дълъг а на мен по време на пътуването в автобуса много ми се доходи до тоалетната.Стисках но накрая ми стана гадно защото се напиках в автобуса.Цялата бях мокра.В автобуса имаше много хора.Обърнах си главата към прозореца и си сложих слушалките и се откъснах от света.След още малко време настъпи времето за слизане. След това слязох и си взех багажа.Видях няколко момчета които ми се смееха.И други хора ме гледаха но нищо не казваха или не правеха.Очевидно бяха възпитани.Моята приятелка ме чакаше и ме видя и ми стана неудобно.Качих се на колата и тя ме закара до у тях.Тя живее сама.Обясних и какво е станало и тя ме разбра.Казах и че нямам здравословен проблем.Понякога като няма наблизо тоалетна се панирам много.Тогава тя ми каза че мога да нося памперси.Аз и казах че не желая.Тогава тя потърси в интернет памперси за възрастни и откри че мога и да не нося обемист памперс с лепки.Тя беше открила че има и анатомични парчета за възрастни които могат да се сложат под бельото и биха ме спасили от следващ инцидент.Те приличат на дамски превръзки само че са по-големи и дебели и са памперси слагащи се под бельото.Лесно се използват и съм много доволна от тях.На следващия ден купихме няколко пакета.И приятелката ми каза да ги изпробвам да видим дали работят преди да сам излязла някъде.И като се прибрахме у нас си сложих едно парче и тогава нарочно се напиках и видях че съм суха.В момента само такива анатомични парчета нося и съм нямала никакви проблеми.Вече не се притеснявам от това ако много ми се допикае да се изпикая без да се притеснявам че хората ще разберат че съм се напикала защото те няма как да разберат.

Линк към коментар

• 1 month later...

Ами аз за това като пътувам за Пловдив използвам влак или кола

Една сутрин ми се наложи да сляза преждевременно в Стара Загора,

понеже автобусът не спираше и не спираше за почивка кой знае защо

сигурно е била след Стара Загора, но аз реших да не рискувам да остана и да я чакам

после стигнах все пак до Пловдив с влакчето

След този случай никога повече не се качих на автобус

Линк към коментар