Слънчева Добавено Ноември 26, 2013 Доклад Share Добавено Ноември 26, 2013 Здравейте, приятели! Време е за нови срещи. С Криси имаме предложение за този четвъртък или петък след 17.00 да се видим някъде за малко. Ако има желаещи нека бързичко се организираме. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Февруари 20, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 20, 2015 (edited) Да, време е за нови срещи с нови хора, с хора, за които Рилските езера не са център на Вселената. Имам колежка, изключителен последовател на Дънов, но за нея България не стига, иска всичко ново и всичко онова, което сърцето й желае - не се задоволява да ходи на Рилските езера с всички тези хора, не. Това е безкрайна скука. Иска да е сама, само Сърцето иска подобна смелост, каквато повечето нямат - затворници между свят с 4 стени. И не ми обяснявайте колко е красиво у дома и какви велики неща могат да се научат, не не могат. Могат да се научат само на път, само с общуване, само с опит, само с ужас и само с търсене. Могат да се научат само като се отделиш от комфортната си зона и разбереш, че океанът е ужасно дълбок, а ти си едно нищо. Когато идеш до най-западната точка на Земята и можеш да кажеш - бях в Патагония. Или в Нова Зеландия или на островите Самоа. Мислех, че само аз съм луда пътешественичка, но се намериха и други, има хиляди хора. Да намериш българи в хостел в Сантяго не е изключение, закономерност е. Всeки тръгнал на път е пътуващ към себе си, и това е велико усещане. Редактирано Февруари 20, 2015 от Лиула Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 20, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 20, 2015 Аз в понеделник 23 февруари съм в София и ще остана доста, поне една седмица, ще се радвам да се видим и организираме )))! Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts