FACINATE Добавено Ноември 5, 2013 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2013 Здравейте, Обръщам се към специалистите във форума за малко яснота относно симптоми,които много ме тревожат.Искам първо да кажа,че преди няколко месеца имах натрапливи мисли за самоубийство и за скачане от високо.С помоща на съвети тук във форума и няколко сесии при психотерапевт успях да се справя. От 2,3 месеца усещам надебеляване на езика и устните,трудности при говорене на моменти(заменям една буква с друга),стягане в гърлото.Много е неприятно усещането,че в устата ми няма достатъчно място за езика и постоянно да се наблюдавам да не допусна грешка при говорене.Работя като учител ми причинява огромно неудобство.Четох много в интернет и се ужасих от болестите със същите симптоми- инсулти,инфаркти,тумори и какво ли още не.Въпроса са ми е възможно ли е голямото количество адреналин и тревожността да са причина за гореописаното? Предварително ви благодаря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Ноември 6, 2013 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2013 Възможно е.Научете се да релаксирате и отпускате мускулатурата си- езика е мускул, устните също. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
FACINATE Добавено Ноември 10, 2013 Автор Доклад Share Добавено Ноември 10, 2013 Благодаря д-р Първанов. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts