кристиян Добавено Октомври 24, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2013 Добър вечер, Знаете за моя проблем , но жече направо не може да се търпи.Имам някакъв страх от това да не глътна оса и да не умра. Също така ме е страх да не ми сложат нещо в кафето , храната и т.н смисаъл да не ме отровят или да не ме дрогират. Моля ви кажете ми начин как да преборя тези страхове. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Октомври 24, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2013 Ние май сме го казали многократно - психотерапия. До колкото разбрах, след тези насоки ти отиде на психиатър, гълта хапчета и сега отново стигаме до същия въпрос, на който отговора е същия - започни психотерапия. Лина Коцева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Октомври 25, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 25, 2013 Може би не знае разликата между психиатър и психо терапевт.Само си мисля , че терапевтите са духовни лечители на вербално ниво .Съвременните шамани. Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts