кристиян Добавено Октомври 11, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 11, 2013 Здравейте, Благодарение на методите за дишане и че знам ,че нищо няма да ми стане постепенно се подобрявам.Още си пия ЗОЛОФТА. Имам лоши мисли , но по - малко . А и също така преди 2 дена си взех лещи( с диоптър) имам проблем с очите. И когато ги сложих , нямам вече дереализация и също мн добре се фокусирам. Сега въпрос . От 2 седмици имам гадене . Не е постояно , сега се зачисти . Може ли да е от ПР - то. Благодаря предварително за отговора . ))))))))))) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Октомври 11, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 11, 2013 Може, от ПР-то може да очакваш всичко прави упражнения на Норбеков за очите, в 80% от случаите свалят очилата напълно Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лина Коцева Добавено Октомври 12, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2013 Прави упражненията на Норбеков и за врата! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts