Лъчезарна Добавено Октомври 7, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2013 Мисъл за деня - 07.10.2013 г. Доброто е основен тон на физическия свят. Справедливостта е основен тон в Духовния свят. Разумността е основен тон в Умствения свят; той ражда всичко. Разумни, справедливи и добри Молитвен наряд за всеки ден:Добрата МолитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото Братство...– формулаМолитвен наряд за понеделник:Благославяй - №8 от "Духът Божий"Молитва на царствотоПсалом 143 ivan76, Донка, Креми (късметче) и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Октомври 8, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 8, 2013 (edited) Мисъл за деня - 8.10.2013г. Животът сам по себе си е най-хубавата песен. Когато хората на Земята страдат, пъшкат и изпитват най-големите горчивини, ангелите на Небето се радват и изпитват най-голяма приятност. Радват се, защото разбират дълбокия смисъл на страданието - знаят, че в него се крият благата на човечеството. Това съчетание между скръбта и радостта съставлява вътрешния израз на една музикална пиеса. Пътят на героите Молитвен наряд за всеки ден:Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята молитваДа се прослави Бог... - формулаМолитвен наряд за вторник:Ще се развеселя - песенПътят на живота - молитваПсалом 27 Редактирано Октомври 8, 2013 от Надеждна Донка, Слънчева, Лъчезарна и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Октомври 9, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 9, 2013 (edited) Мисъл за деня - 9.10.2013г. Казвам: свещената Библия е главата, Старият завет е в стомаха, Новият завет е в главата. Третият завет къде е? Значи ние вярваме в тази Библия, която са писали хората, а ако кажеш, че е в главата, казват, че е заблуждение - тоест писаното от хората не е заблуждение, а писаното в главата е заблуждение. Главата е по-свещена книга и оригиналът е там - какво е говорил Христос преди 2000 години е написано в главата. Всичките свещени книги са написани в главата, но вие нямате достатъчно светлина, за да четете. Възелът Молитвен наряд за всеки ден:Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото братство... – формулаМолитвен наряд за сряда:Песен за светлия път - от "Песен на Ангелите"Молитва на братствотоПсалом 19Псалом 103 Редактирано Октомври 9, 2013 от Надеждна Слънчева, Донка, Лъчезарна и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 10, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2013 Мисъл за деня-10.10.2013г. Господ, като създаде човека, написа всичко вътре - какво трябва да прави. Когато Мойсей писа Библията, от тази библия писа, оригиналът е вътре - това философите наричат Акашови записи. Според мен Акашовите записи са в главата, двойно копие има мозъкът. Вечерно време носите със себе си оригинала; вечер, като излезете, оставяте копието, а в главата си носите оригинала. Това, с което ходите вечерно време, е оригиналът. Или онова, с което познавате Бога и сте готови да Му служите, е оригиналът, а онова, с което се колебаете, е копие. Възелът Молитвен наряд за всеки ден:Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята молитваДа се прослави Бог в Бялото Братство.... – формулаМолитвен наряд за четвъртък:Той иде Молитва за плодовете на ДухаПсалом 112 Рассвет, Розалина, Лъчезарна и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 11, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 11, 2013 Мисъл за деня-11.10.2013г. Казва Господ: „След като ви дам най-ужасните страдания, можете ли да Ме обичате? Ако Ме обичате, това е истинската Любов, защото, ако ви дам най-големите блага и Ме обичате, това е естествено нещо. Ако всеки ден ви правя услуги и Ме обичате, това е в реда на нещата“. Така е и в Природата и сега Господ постъпва по същия начин, противодейства на нашите желания. Ще му покажа все, що има да пострада за името ми Молитвен наряд за всеки ден:Добрата МолитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото братство... – формулаМолитвен наряд за петък:Фир-фюр-фен – песенМолитва на Триединния БогПсалом 44 Розалина, Лъчезарна, Донка и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 12, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2013 Мисъл за деня-12.10.2013г. Животът седи в онази вътрешна хармония с всички живи същества, в онази вътрешна хармония с Бога, от Когото си излязъл. Вие ще ми възразите: „Ама аз не познавам Бога“. Щом не Го познаваш, тогава си от смъртните хора и твоят живот ще важи дотолкова, доколкото важи животът на жабата или на което и да е друго млекопитаещо. „Ама ние като хора имаме по-големи правдини.“ Някой казва: ,Aз съм човек!“. Чудни сте вие - ако умираш, никакъв човек не си; ако умираш, никакви права нямаш, никакви правдини нямаш. Ще бъде жив Молитвен наряд за всеки ден:Добрата МолитваПсалом 91Псалом 23Господнята молитваДа се прослави Бог в Бялото братство... – формулаМолитвен наряд за събота:Бог е любов – песенМалката МолитваПсалом 25 Донка, Розалина, Лъчезарна и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лъчезарна Добавено Октомври 12, 2013 Автор Доклад Share Добавено Октомври 12, 2013 Мисъл за деня - 13.10.2013 г. Сега живеем в чужди тела, могат да ни изпъдят, а при възкресението влизаш в собствена къща. Никой не може да те изпъди - на непосветените се говори така. Обикновеното е условие за необикновеното Молитвен наряд за всеки ден:Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото Братство... – формулаМолитвен наряд за неделя:В начало бе Словото – песенДобрата МолитваПсалом 61 Розалина и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts