мече Добавено Септември 6, 2013 Доклад Share Добавено Септември 6, 2013 След като изчетох един куп книги за отслабване и изпробвах един куп диети стигнах до един много важен извод -"ключът от бараката е в главата ни". Всеки един знае много добре какво трябва и какво не трябва да яде, кога е сит и трябва да спре да се храни. За мен беше по-важно да разбера кое е това нещо което замъглява съзнанието ми и ме кара да ям като обезумяла и после да изпадам в самосъжаления. Защо въпреки, че знам нещо упорито продължавам да правя точно обратното. Искам да споделя с вас една прекрасна книга, където получих отговори на всички тези въпроси. Тази книга няма да ви учи кое трябва и кое не трябва да ядете и в какво количество да го ядете. Тя ще ви научи как да бъдете господари на себе си и да слушате вътрешния си глас, който най-добре знае кое е добро за вас и тялото ви. Тази прекрасна книга се казва "Ефектът Йо-йо при диетите - Дорийн Върчу". Тя ще ви даде един по-задълбочен поглед за първопричината на нещата, а излекувате ли нея и симптомите, т.е. килограмите ще изчезнат. Успех! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ivailiti Добавено Октомври 17, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 17, 2013 Това е доста полезно! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts