Guest Кермит Добавено Февруари 24, 2014 Доклад Share Добавено Февруари 24, 2014 Здравейте и от мен Искам и аз да споделя моето мнение. За мен редуктан е доста добър продукт. Аз успех да изгуба 8 килограма за 2 месеца. Много съм доволна, бих го използвала пак ако се наложи. Успех на всички Здравейте и благодаря за споделеното мнение! Аз като специалист бих искал да науча повече за Вашият опит с препарата. Споделете, ако искате да сте полезна, тези 8 кг как и от какво ги "загубихте" - от талията, ханша, гърдите, бедрата, пропорционално или не...? Също така ще е полезно ако споделите възрастта си, височината и изходните килограми, както и какво променихте по време на ползване на препарата - само на него ли дължите успеха си и траен ли е резултата във времето. Ще използвам и случая да ви приветствам с добре дошла в Портала, като се надявам както да черпите опит и съвети от тук, така и да сте полезна с Вашия собствен опит. Очакваме включването Ви Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Февруари 28, 2014 Доклад Share Добавено Февруари 28, 2014 Има няколко стъпки в това,да се нормализира теглото.Чиста храна,често хранене,отказ от даровете на цивилизацията,натъпкани с гмо и химия.И диета в смисъл на начин на хранене,не гладуване, ЗОНАТА на Бари Сиърс. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kamitta Добавено Април 8, 2014 Автор Доклад Share Добавено Април 8, 2014 Здравейте и от мен Искам и аз да споделя моето мнение. За мен редуктан е доста добър продукт. Аз успех да изгуба 8 килограма за 2 месеца. Много съм доволна, бих го използвала пак ако се наложи. Успех на всички Според теб 42 хапчета за 50 лева изгодна цена ли е. Видях сега, че в сайта reductan.com има промоция и ми се стори изгодна. Но искам да се посъветвам с някой. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Април 8, 2014 Доклад Share Добавено Април 8, 2014 Според теб 42 хапчета за 50 лева изгодна цена ли е. Видях сега, че в сайта reductan.com има промоция и ми се стори изгодна. Но искам да се посъветвам с някой. Прочете ли добре какво се каниш да си купиш? "Силата на продукта за бързо отслабване Редуктан е в комбинацията на неговите съставки, които имитират ефекта на глюкозата в нервните клетки и така заблуждават организма, че не е гладен." Аз ще ти взема 25 лв, наполовина, за да те заблудя - какво ще кажеш? Пак от сайта им: "Приемайки хапчетата за отслабване, организмът ви се адаптира и той «избира» количеството храна, което да приема, адаптирайки се с всеки изминал ден към този режим. Така с малко количество, организмът ви се засища, а вие свиквате да ядете често, но по малко." Въпросът ми тук е - не можеш ли съзнателно да си направиш програма, с която да се храниш често и по малко, което ще доведе до доста по-добър резултат, вместо да си даваш парите на някаква капсула, която ще те "научи да избираш"?!? И последно - може ли някой да посочи продавачите на този продукт - телефон, офис? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ashtoning Добавено Април 8, 2014 Доклад Share Добавено Април 8, 2014 За 50 лева колко ядене ще си взема не е истина. Ако искам нещо леко за ядене даже например ябълки, банани. 50 лева сигурно са бая ябълки и банани. Направо ще се утрепа да ям. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 8, 2014 Доклад Share Добавено Април 8, 2014 (edited) Здравейте и от мен Искам и аз да споделя моето мнение. За мен редуктан е доста добър продукт. Аз успех да изгуба 8 килограма за 2 месеца. Много съм доволна, бих го използвала пак ако се наложи. Успех на всички Според теб 42 хапчета за 50 лева изгодна цена ли е. Видях сега, че в сайта reductan.com има промоция и ми се стори изгодна. Но искам да се посъветвам с някой. Евтино е. И не си струва. Хранителните добавки на растителна основа не вършат работа без диета и без спорт. Имаше преди наистина лекарство, но сега то е забранено - пак са се уплашили всички. То съдържа сибутрамин. Допинг. Бих казала полезен. Редактирано Април 8, 2014 от Лиула Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Април 8, 2014 Доклад Share Добавено Април 8, 2014 Да, сибутрамин беше в състава на официално регистриран лекарствен продукт - Редуктил. Много ми напомня на хранителната добавка, за която се говори тук, което сигурно не е случайно. Сибутрамин обаче може да се предозира с много лоши последствия за здравето, дори има редица фатални случаи. Само си спомнете препарата Лида, който прати доста хора за дълго в болнчини, а някои дори уби. Основната му съставка бе именно сибутрамин, при това в неразрешена за употреба концентрация. Никоя цена не си заслужава отслабването заради самото него, най-малко цената на здравето. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 8, 2014 Доклад Share Добавено Април 8, 2014 (edited) Предозирането със сибутрамин, е проблем на човека, не на науката, да уточним. Иначе, е идеален продукт. Това,че хората са безразсъдни, е техен проблем. Да не забравяме, че Reductil e продукт на американската здравна каса, така наречена. Сибутраминът дава енергия и жизненост. Редактирано Април 8, 2014 от Лиула Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ashtoning Добавено Април 8, 2014 Доклад Share Добавено Април 8, 2014 Специално в тоя случай, къде ще давам 50 лева за някви хапчета и да следя като ненормален кога да ги пия, колко да пия и тея едва ли ще имат ефект. По добре да си взема банани и ябълки за тея пари и малко физическа активност по може да я свърша някаква. За 50 лева ще си намеря хубави банани за по 2 лева килото, 20 кила - 40 лева. Ябълки и за по лев мога да открия 10 кила - 10 лева. Даже гледам в другата тема бирата била много полезна, по-добре като се замисля сега да си взема бира за 50 лева. Като ще си троша парите поне... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 8, 2014 Доклад Share Добавено Април 8, 2014 С 50 лв. най-малкото можеш да си купиш евтин парфюм ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Април 8, 2014 Доклад Share Добавено Април 8, 2014 Специално в тоя случай, къде ще давам 50 лева за някви хапчета и да следя като ненормален кога да ги пия, колко да пия и тея едва ли ще имат ефект. .... Идея си нямаш пазар за колко милиона е това (в глобален мащаб и за милиарди). Струната, на която всички производители и търговци бият е БЕЗ ДИЕТИ, БЕЗ УСИЛИЯ, едва ли не от самосебе си. В този ред на мисли едно отслабване не би трябвало да е прищявща, а да е добре обмислен и планиран ход на промяна. Когато е прищявка методите са такива - бързо, лесно, вкусно. Когато е втория вариант, става не толкова бързо, много по-лесно и защо не и вкусно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 9, 2014 Доклад Share Добавено Април 9, 2014 Един учител бе казал, че не е задължително. Да, променил си се, може и да си се събудил, но това не означава, че тялото ти ще се промени. Може да се промени, а може и да не се промени. Повечето хора си мислят, че като се занимават с "духовно развитие" тялото им ще стане слабо и готино. Още една илюзия и бих казал страст. Още една мания. Духовното развитие предполага да приемаш това, което е. Включително и тялото си. Не би трябвало да те вълнуват никакви диети. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Април 10, 2014 Доклад Share Добавено Април 10, 2014 Пробвайте да се храните без хляб, с повече плодове, зеленчуци и повече вода. Не си давайте парите са широко и не толкова широко рекламирани продукти за отслабване. Те са пълна измама и машина за печелене на пари Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Април 10, 2014 Доклад Share Добавено Април 10, 2014 Духовното развитие предполага да приемаш това, което е. Включително и тялото си. Не би трябвало да те вълнуват никакви диети. Това е ключов момент, когато се случи човек спазващ определен хранителен план да зацикли и да изпадне в невъзможност да го спазва или му липсва мотивация. Тогава се налага работа по приемането - както на тялото, така и на обстоятелства, които или не могат да бъдат променени, или няма как да бъдат елиминирани. Когато приемането се случи - пътя към промяната на теглото е открит и става естествено. Тогава диетичния план работи, килограмите се стопяват, но вече не самоцелно. Дори съм имал случаи, в които насред кампания по отслабване получавам мейл, че вече е достатъчно това, което е постигнато до даден (но не крайния) момент. Всъщност, човек се приема и има 2 пътя - или живее щастливо с вече възпиретото си тяло, или го променя без това да се превръща в някаква изморителна борба. Както онзи ден публикувах на друго място един афоризъм - "Момичета, пролетта дойде. Ще отслабваме или ще си оставаме красиви?" Въпрос е на гледна точка с изключение на случаите, когато става въпрос за здравослоне проблем в резултат на наднормено тегло. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
granorana Добавено Юни 4, 2014 Доклад Share Добавено Юни 4, 2014 Здравейте и от мен Искам и аз да споделя моето мнение. За мен редуктан е доста добър продукт. Аз успех да изгуба 8 килограма за 2 месеца. Много съм доволна, бих го използвала пак ако се наложи. Успех на всички Според теб 42 хапчета за 50 лева изгодна цена ли е. Видях сега, че в сайта reductan.com има промоция и ми се стори изгодна. Но искам да се посъветвам с някой. За мен цената е добра и продукта определено си заслужава. Всеки си преценява дали да даде тези пази за храна парфюм или каквото и да било. Хубав ден! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Юни 4, 2014 Доклад Share Добавено Юни 4, 2014 Твърде ясно е вече - темата се използва за реклама. В което естествено няма нищо лошо, стига рекламиращите се да се покажат с имената и лицата си. Както и като препоръчват сайт, чрез който търгуват и съответно печелят, да отделят време и сили да сложат секция, в която да се представят - фирма, седалище - адрес и телефон, работно време и прочее. Иначе мирише на схема (не единствената с продукти за отслабване, за съжаление). Темата за регистрацията на продукта в БАБХ да я повдигам ли въобще? П.П. По бързината, с която ще получа телефонно обаждане от представители на фирмата, за да ме оборят, ще преценя доколко съм прав в тезата си. Ако не съм - ще се извиня. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kamitta Добавено Декември 8, 2014 Автор Доклад Share Добавено Декември 8, 2014 Здравейте и от мен Искам и аз да споделя моето мнение. За мен редуктан е доста добър продукт. Аз успех да изгуба 8 килограма за 2 месеца. Много съм доволна, бих го използвала пак ако се наложи. Успех на всички Сподели какво е основното дейстое на редуктана ? Благодаря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
milta Добавено Март 24, 2015 Доклад Share Добавено Март 24, 2015 Продукта редуктан действа като подтиска глада и засилва метаболизма. Това е неговия основен ефект! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Март 24, 2015 Доклад Share Добавено Март 24, 2015 Продукта редуктан действа като подтиска глада и засилва метаболизма. Това е неговия основен ефект! ОК, представете подробно вашият личен опит или публично достъпни клинични изследвания, които са проведени по съответния стандарт. Иначе, отварата от магданоз има абсолютно същият ефект - потиска глада и засилва метаболизма. Само където струва около левче, пък вашият "продкут" -около петдесет Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
milta Добавено Януари 5, 2018 Доклад Share Добавено Януари 5, 2018 Може и да си прав. Но аз лично съм доволна от "Редуктан" за това го използвах и го препоръчвам. Но всеки има право на избор. Ако може да постигнеш резултат по този начин който казваш ти е супер Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kamitta Добавено Май 8, 2019 Автор Доклад Share Добавено Май 8, 2019 Аз също мога да кажа, че Редуктан е много добър продукт. Препоръчвам нищо, че не е много популярен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts