Донка Добавено Юли 24, 2013 Доклад Share Добавено Юли 24, 2013 моят тлефон (сигурният) - 0898366770 - ако не вдигам съм г захвърлила някъде - пишете ми съобщение така ще разбера кой е и ще звънна аз. Ей Диди супер! А Явор с теб ли ще е ? Децата? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Юли 24, 2013 Автор Доклад Share Добавено Юли 24, 2013 Ето и моя телефон: 0899 198 457, за всеки случай! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Август 8, 2013 Автор Доклад Share Добавено Август 8, 2013 Здравейте, приятели, Благодаря на всички, които дойдоха, Донка и нейното семейство, Диляна и нейните приятели и Ая, че също си направи труда да дойде и да се запознае с нас. За щастие успях да си направя среща на Арапя и със стари приятели, които не бях виждала от години, рисувах, имам два батика като резултат и изобщо се забавлявах. Морето е великолепно по изгрев блести като огледало, благодарение на Донка, която успешно ме събуди видяхме и прекрасните розови сияния на слънцето. Изобщо беше невероятно! Жалко за тези, които не дойдоха, а искаха! Надявам се Донка да пусне малко снимки от нашите морски приключения, хах! Диляна Колева, Донка и Слънчева 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Август 9, 2013 Доклад Share Добавено Август 9, 2013 Радвам се, че ви видях и тази година Inatari и Донка 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Август 14, 2013 Автор Доклад Share Добавено Август 14, 2013 Пускам някои от снимките, хах Донка е фотографът.. Хармония 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts