daydreamer Добавено Юни 16, 2013 Доклад Share Добавено Юни 16, 2013 (edited) В момента съм във влюбено състояние, и съм много щастлива. Може ли да споделете някой цитати, или лекции тука от Учителя да мога да прочета по темата любов? Нещо красиво и вдъхновяващо.... Кое ви е любомито? Благодаря Редактирано Юни 16, 2013 от daydreamer Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
JULIET Добавено Юни 17, 2013 Доклад Share Добавено Юни 17, 2013 ''За всеки човек е определено, кой да го обича. И всеки човек трябва да намери онзи, който го обича. '' ''Първата ви любов е посещение на един ангел, който ви завежда при онзи, в когото да се влюбите.'' Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Хармония Добавено Юни 17, 2013 Доклад Share Добавено Юни 17, 2013 Няма престъпна Любов Има интересни теми посветени на любовта във форума, потърси ги. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лъчезарна Добавено Юни 17, 2013 Доклад Share Добавено Юни 17, 2013 Мисли от Учителя за Любовта И едни от любимите ми беседи: Магическата сила на Любовта Любов и разбиране Любов и безлюбие Органична и неорганична материя Необятната Любов Правила на Любовта Неразбрана и разбрана Любов Погледни и тук. Топло, светло и лъчезарно да ти е! Хармония 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kalont Добавено Юни 19, 2013 Доклад Share Добавено Юни 19, 2013 Интересени нещя. Враво за споделянето! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Красимир Гарев Добавено Юли 28, 2013 Доклад Share Добавено Юли 28, 2013 Цитат от Фриц Пърлс: “Аз живея моя живот и ти живееш твоя. Не съм на този свят, за да сбъдна очакванията ти, нито пък ти, за да сбъднеш моите. Ти си Tи и Aз съм Aз…и ако случайно Tи и Aз се срещнем, ще е прекрасно. А ако се разминем, нищо не може да се направи..” http://prochetiblog.wordpress.com/2013/06/30/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B5-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Юли 28, 2013 Доклад Share Добавено Юли 28, 2013 За теб може би ще е подходящ израза "всяка любов свършва" Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Hristina Andreeva Добавено Октомври 24, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2013 Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно. И така:1.Напиши името на човек от срещуположния пол.2.Кой е любимият ти цвят от тези -жълт, зелен, червен, син или черен.3.Първият ти инициал -А-Р, Л-Р, С-Я.4.Месецът ти на раждане.5.Кой цвят харесваш повече -черен или бял. 6.Напиши името на човек от същия пол като твоя. 7.Любимото ти число. 8.Калифорния или Флорида. 9.Кое харесваш повече -езерото или океанът. 10.Напиши желание. Отговори: 1.Това е името на човека, в който си истински влюбен. 2. Ако си избрал: Червено -ти си жив и изпълнен с любов. Зелено -твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие. Жълто -ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора. Синьо -ти си човек със спонтанен характер. Черен -ти си скромен и агресивен. 3.Ако инициалът ти е: А-Р-имаш много приятели и любов в живота. Л-П-опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне. С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро. 4.Ако си роден през: Януари-март -годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал. Април-юни -ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго. Юли-септември-ще имаш силна година с много промени. Октомври-декември -годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа. 5.Ако избереш: Бяло-Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш. Черно -Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях. 6.Това е най-добрият ти приятел. 7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота. 8.Ако избереш: Калифорния-Обичаш приключенията. Флорида -Романтична душа си. 9.Ако избереш: Езеро-Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора. 10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до час. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Октомври 24, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2013 В момента съм във влюбено състояние, и съм много щастлива. Може ли да споделете някой цитати, или лекции тука от Учителя да мога да прочета по темата любов? Нещо красиво и вдъхновяващо.... Кое ви е любомито? Благодаря Търсенето на вдъхновение в любовта дали означава, че любовта не е вдъхновяваща?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
godjurata Добавено Ноември 12, 2013 Доклад Share Добавено Ноември 12, 2013 Склонен съм да се съглася Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Декември 29, 2013 Доклад Share Добавено Декември 29, 2013 Знаеш ли кой има нужда от вдъхновение? Този които не обича. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts