Иво Добавено Юни 8, 2013 Доклад Share Добавено Юни 8, 2013 На 16 юни 2013 г. от 11 ч. в Художествената галерия "Борис Георгиев" във Варна ще се състои благотворителен концерт с музика от Учителя Беинса Дуно Събраните средства ще се използват за осъществяване на проекта Оратория на Георги Стратев – композиция по теми от музикалното творчество на Учителя и по текст от Евангелието на Йоан. Ораторията ще бъде изпълнена от състава на Варненска опера, след като бъдат събрани необходимите средства. В концерта ще участват: Гиргина Гиргинова – сопран Иоана Стратева – цигулка Магдалена Далчева – виолончело Стефан Далчев – пиано Иво Бонев – пиано Вход – свободен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Бонев Добавено Юни 19, 2013 Доклад Share Добавено Юни 19, 2013 Хубаво ще е да публикуваме банковата сметка, на която се събират дарения за ораторията. За съжаление аз не я знам. имаше я на братското лозе. Иво 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлата Добавено Юни 20, 2013 Доклад Share Добавено Юни 20, 2013 Хубаво ще е да публикуваме банковата сметка, на която се събират дарения за ораторията. За съжаление аз не я знам. имаше я на братското лозе. Повече за проекта и банковата сметка за дарения може да видите тук: Проект ОРАТОРИЯ Ето и две изпълнения от концерта "Бершид Ба" и "Цветята цъфтяха" Иво 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts