Aurora2012 Добавено Април 26, 2013 Доклад Share Добавено Април 26, 2013 (edited) Красив е белият цвят. Но колко малко интерес и дискусии привлича. Редактирано Април 26, 2013 от Aurora2012 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Април 26, 2013 Доклад Share Добавено Април 26, 2013 Да, той остава незабелязан. Винаги ми е било чудно, като са ми задавали въпроса, кой цвят ми е любим. И съм отговаряла - всички, стига да са чисти и светли ( за прагматични цели в ежедневието може и по-тъмни, но пак да са чисти и изразителни). Докато си дадох сметка, че пропуснам най-"Моя" цвят. Aurora2012 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Aurora2012 Добавено Април 26, 2013 Автор Доклад Share Добавено Април 26, 2013 Учителят говори за различните ни съсътояния и как да се хармонизиране със съответните цветове. Цветовете имат свойството да лекуват и повдигат. Какво лекува белият цвят? (Според вас и според вашите преживявания). Всеки цвят има органически и психическо действие. Какъв е ефектът на белия цвят върху нашата психика? Какво значи присъствието на белия цвят в аурата? (За надарените да го виждат там) Защо Учителят препоръчва на главата да се носи само бяло? Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Aurora2012 Добавено Април 27, 2013 Автор Доклад Share Добавено Април 27, 2013 (edited) Попитах за повече коментари за бялото. Но минимален интерес. Безкрайни коментари по 50 shades of grey. Времето е такова. Духовито. А исках да кажа духовно и високо образователно. Да сме благодарни на дъжда. Ще дойде скоро. Пролет! Произходът на бялото е в пролетта. Халелуя! Редактирано Април 27, 2013 от Aurora2012 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
@ЮлЯ@ Добавено Април 27, 2013 Доклад Share Добавено Април 27, 2013 Да сме благодарни на дъжда. Ще дойде скоро. Пролет! Произходът на бялото е в пролетта. Халелуя! Бялото го свързвам с пролетта и белият люляк който цъфти в градината ми. Люлякът символизира младост, обновление, пролетно възраждане. Поднасянето на бял люляк означава желание за среща, а лилавият е признание в любов.Родина на този Великолепен храст е слънчева Персия, откъдето преди 400 години търговци го пренесли във Виена, а оттам бързо се разпространил из цяла Европа. Латинското наименование на люляка — Syringa vulgaris. Защо Сиринга и защо вулгарис? Легендата е тук. Пълна е с метафори още от време гръцко оно, явно също духовито е било. http://zadoma.rozali.com/cvetia/p3199.html Донка и Aurora2012 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Април 27, 2013 Доклад Share Добавено Април 27, 2013 (edited) Аурора 2012! Човек също така минимално се интересува от своето дишане, кръвообращение и др. естествени процеси - докато всичко функционира перфектно, ние просто сме щастливи с него. Предпочитам да не коментираме тук поръчкови романи, които изкуствено се водят много нашумели, но не предлагат нищо повече от първите образци в този жанр. Какво лекува белият цвят? (Според вас и според вашите преживявания). Белият цвят лекува всичко и всички. Има различни нюанси бяло - наситено, искрящо, перлено. Какво значи белият цвят в аурата? Защо ми се струва, че знаеш? По-другарско е да обясниш в такъв случай. Аз ще кажа само, че белият цвят означава високо ниво на развитие. От една гледна точка може да е липса на други цветове, а от друга - наличие на всички цветове. Често по-малкото всъщност е повече! Защо Учителят препоръчва на главата да се носи само бяло? За момент си представих човек с черен каскет от естествена кожа на главата. Ти явно знаеш и този отговор. Ще се радвам да го споделиш. Има доста източници на знание за цветовете на праната, на чакрите, на фините тела, както и за придобиване на умения. Ползата е огромна. П.П. От личен опит бих казала, че един от най-подценяваните цветове в духовните форуми е червеният. Редактирано Април 27, 2013 от Креми Стоилова (късметче) Aurora2012 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts