Таня Добавено Юли 20, 2006 Доклад Share Добавено Юли 20, 2006 В момента във Варна Симеон Симеонов провежда курс по окултно пеене. Курса се провежда в Салона на Лозето от 18 часа. Ще продължи до събота-от 10 до 12 часа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дамян Добавено Септември 30, 2007 Доклад Share Добавено Септември 30, 2007 В момента във Варна Симеон Симеонов провежда курс по окултно пеене. Курса се провежда в Салона на Лозето от 18 часа. Ще продължи до събота-от 10 до 12 часа.Таня,преглеждайки форума се натъкнах на тази новина отпреди година.Винаги съм мислил,че окултното пеене има правила,които са присъщи само за нея и се отдават не на всички певци.Много интересно е било споделеното от Симеон Сомеонов,убеден съм.Дали има нещо записано и издадено по този въпрос?Може би той е споделил със вас за наличието на такава литература,макар че това само от книга не може да се усвои? Ако някой знае нещо по темата,би ли го споделил,моля. "Когато природата се обновява,птичките пеят. В началото на всяка Божествена култура хората пеят. Когато светът се пресъздава ангелите пеят" Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest irenastoyanova Добавено Септември 30, 2007 Доклад Share Добавено Септември 30, 2007 В момента във Варна Симеон Симеонов провежда курс по окултно пеене. Курса се провежда в Салона на Лозето от 18 часа. Ще продължи до събота-от 10 до 12 часа.Таня,преглеждайки форума се натъкнах на тази новина отпреди година.Винаги съм мислил,че окултното пеене има правила,които са присъщи само за нея и се отдават не на всички певци.Много интересно е било споделеното от Симеон Сомеонов,убеден съм.Дали има нещо записано и издадено по този въпрос?Може би той е споделил със вас за наличието на такава литература,макар че това само от книга не може да се усвои? Ако някой знае нещо по темата,би ли го споделил,моля. "Когато природата се обновява,птичките пеят. В началото на всяка Божествена култура хората пеят. Когато светът се пресъздава ангелите пеят" За цитата,вижте песнарката /Песни от Учителя/, фототипно издание отпреди няколко години /една голяма синя книжка, която май се е изчерпала отдавна/, там има една теоретична част за музиката. Според мен, човек се учи да пее окултно като пее окултни песни - аз така се научих да пея. Така че пейте! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дамян Добавено Септември 30, 2007 Доклад Share Добавено Септември 30, 2007 В момента във Варна Симеон Симеонов провежда курс по окултно пеене. Курса се провежда в Салона на Лозето от 18 часа. Ще продължи до събота-от 10 до 12 часа.Таня,преглеждайки форума се натъкнах на тази новина отпреди година.Винаги съм мислил,че окултното пеене има правила,които са присъщи само за нея и се отдават не на всички певци.Много интересно е било споделеното от Симеон Сомеонов,убеден съм.Дали има нещо записано и издадено по този въпрос?Може би той е споделил със вас за наличието на такава литература,макар че това само от книга не може да се усвои? Ако някой знае нещо по темата,би ли го споделил,моля. "Когато природата се обновява,птичките пеят. В началото на всяка Божествена култура хората пеят. Когато светът се пресъздава ангелите пеят" За цитата,вижте песнарката /Песни от Учителя/, фототипно издание отпреди няколко години /една голяма синя книжка, която май се е изчерпала отдавна/, там има една теоретична част за музиката. Според мен, човек се учи да пее окултно като пее окултни песни - аз така се научих да пея. Така че пейте! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Liliev Добавено Октомври 1, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 1, 2007 Учителят казва че ученикът първо трябва да се научи да пее тихо но да се стреми да взима тонове Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Октомври 1, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 1, 2007 отлично помагало е книгата ОКУЛТНА ШКОЛА ПО ИЗКУСТВОТО НА ПЕЕНЕТО , съставители Цветана - Лиляна Табакова и Христо Трифонов , издателство АлфиолА , 1997 Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts