Донка Добавено Април 1, 2013 Доклад Share Добавено Април 1, 2013 Едва ли има порталец, който да е бил на някоя от нашите срещи и да не мечтае за следващата! Време е да помечтаем и пообмислим къде и кога? Очакваме идеите и предложенията ви! Ето една идея: гр. Елена Розалина и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 1, 2013 Доклад Share Добавено Април 1, 2013 На мен веднага ми хрумна времето - от 24 до 26 май! Събират се 3 почивни дни и не е такъв празник, като Великден например, а е ден на българската просвета и култура, т.е дори и празника е много подходящ Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Април 1, 2013 Автор Доклад Share Добавено Април 1, 2013 Чудесен избор! Следващи интересни, макар и не 3 - 22-23 юни - Еньовден и лятно слънцестоене - също знакови дати. Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Април 1, 2013 Автор Доклад Share Добавено Април 1, 2013 Какво ще кажете за това: а това: и най-вече товааа Слънчева и Аделаида 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Април 1, 2013 Доклад Share Добавено Април 1, 2013 (edited) Майското предложение не е много добро,поне за мен,защото имам близко момиче абитуриентка. Донче къде са тези къщички с басеинчето? Редактирано Април 1, 2013 от Мария-София Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Април 2, 2013 Доклад Share Добавено Април 2, 2013 Някой ми е прочел мислите вчера... Готова съм за излитане, където и когато кажете. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 2, 2013 Доклад Share Добавено Април 2, 2013 Привет и от мен Готина идея, където има срещи, аз съм там, с малки изключения. Та, нямам претенции за датите, макар, че до края на май или юни е добре да се разположат дните. Не по-късно. За мястото, предложението на Донка ми харесва. Има чудни места в БГ, не виждам смисъл от прекалено умуване. Не обичам да умувам при условие, че има нещо готово :-) Ще се радвам да се видим отново Inatari 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Април 2, 2013 Автор Доклад Share Добавено Април 2, 2013 Ето това мисля е отлична оферта като за нас Росна вила Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 2, 2013 Доклад Share Добавено Април 2, 2013 Брей, тази вила по 35-36лв леглото излиза за 2 нощувки Ако ли и с река в двора, струва ми се прекалено скъпо това. Мария-София 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 2, 2013 Доклад Share Добавено Април 2, 2013 (edited) Брей, тази вила по 35-36лв леглото излиза за 2 нощувки Ако ли и с река в двора, струва ми се прекалено скъпо това. Не знам как смяташ, но 200 лв. на вечер за 14 човека, на човек се падат по 14,28 лв. и това без отстъпката от 10% за две нощувки. Даже е прекалено евтино. За 3 нощувки ти излиза по 42,84 лв. отново без отстъпката. И пак е евтино. ЦЕНИ 2013 Цена за наем на цялата къща - 200 лв/вечер. При 2 нощувки-10% отстъпка Редактирано Април 2, 2013 от Лиула Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 2, 2013 Доклад Share Добавено Април 2, 2013 (edited) А, права си, смятала съм 500лв за две нощувки, защото за 24 май, което предложих като дата, цената е не 200, а 250лв, а после съм помислила, че е на вечер; но наистина пак е евтино - по 17-18лв на легло на вечер. Редактирано Април 2, 2013 от Диана Илиева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 2, 2013 Доклад Share Добавено Април 2, 2013 А, права си, смятала съм 500лв за две нощувки, защото за 24 май, което предложих като дата, цената е не 200, а 250лв, а после съм помислила, че е на вечер; но наистина пак е евтино - по 17-18лв на легло на вечер. Разбрахме се, понеже съм педантична към цифрите и изчисленията, да напиша, че 250 лв. за 24 май, не важи ако се резервират 3, пак е 200. Така, че всичко е точно. Отделно има и отстъпка от 50%: Промо цени за Росна Вила от 01 април до 01 ноември 2013 – 50% отстъпка – 100 лв/вечер при резервация от минимум 2 нощувки. /Цените важат за наем на вилата през делничните дни – от неделя включително На това му казвам аз маркетинг Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 2, 2013 Доклад Share Добавено Април 2, 2013 (edited) А, не, не, не се надявай на 50% Те хората са си написали - само през делнични дни. Срещата сигурно ще е събота и неделя или петък, събота и неделя, тъй като всички работим. За събота и неделя е нужна 1 нощувка, ако е по 24 май, то за петък, събота и неделя - 2 нощувки. Ако е в Елена, аз мога още в четвъртък вечерта да пристигна и да ползвам 3 нощувки, но тези, които са по-далече, дали ще успеят? Затова смятах 500лв на 14 човека. Редактирано Април 2, 2013 от Диана Илиева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 2, 2013 Доклад Share Добавено Април 2, 2013 А, не, не, не се надявай на 50% Те хората са си написали - само през делнични дни. Срещата сигурно ще е събота и неделя или петък, събота и неделя, тъй като всички работим. За събота и неделя е нужна 1 нощувка, ако е по 24 май, то за петък, събота и неделя - 2 нощувки. Ако е в Елена, аз мога още в петък вечерта да пристигна и да ползвам 3 нощувки, но тези, които са по-далече, дали ще успеят? Затова смятах 500лв на 14 човека. Изобщо не се надявам, беше пример, кефи ме подхода, така се печелят клиенти Сори за спама. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Април 2, 2013 Автор Доклад Share Добавено Април 2, 2013 Момент, момичета, като една дева докато не разгледаме поне двуцифрено число оферти, не можем да избираме... Ето нещо интересно: вили Сега да си кажа и критериите - тъй като ние с Емо си държим на палатката, е добре да има двор. Може би и други ще дойдат като нас - с къщичките на гърба си. Ясно е ,че ни трябва нещо, в което да сме само ние и да имаме свобода на настаняване. Да покрием минимума и да вземем цялата къща, после вече да се оправяме с преспиването. ето още едно предложение в района, което заслужава да се вземе предвид: вила - Трявна Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 2, 2013 Доклад Share Добавено Април 2, 2013 (edited) Донче, пълна си с идеи и все хубави Аз съм за, само да е преди края на юни. Всички вили за гости са екстра Предлагам следните дати 1,2 юни - съответно събота и неделя, петък е 31 май; намирам за идеални дати. Ако сте съгласни, казвайте. Има време, който да мисли и премисля, плете и преплита. Вие сте Редактирано Април 2, 2013 от Донка Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Април 2, 2013 Автор Доклад Share Добавено Април 2, 2013 И за мен тези дати са много добри - все още не е започнало лятото, но вече е топло и в планината. И Има време за още една за тези, които не успеят да дойдат на първата. И така казвайте какво мислите за: - 1-2 юни; Еленския балкан - къща под наем цялата. Имаме месец да се преброим и резервираме И да мислим за дневния ред Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Април 3, 2013 Доклад Share Добавено Април 3, 2013 Илианче,ще ме включиш ли в транспорта?Ще сигнализирам и на Ина. Тези дати са добре,защото от 5-ти юни влизам в семинар. Донка и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Април 4, 2013 Доклад Share Добавено Април 4, 2013 Има вероятност да не съм с колата. Но разбира се имам предвид. Ще пиша пак. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 4, 2013 Доклад Share Добавено Април 4, 2013 Идеята е супер, аз на 5. юни имам рожден ден, хахахах. Мария-София, Розалина и Слънчева 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 4, 2013 Доклад Share Добавено Април 4, 2013 1-2 юни също е добре. Аз предложих 24-25-26, защото се събират 3 дни, но не съобразих, че много от нас имат ангажименти по абитуриентските балове. Ще се постарая да дойда и ще се радвам да се съберем повече хора! Слънчева и Иво 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Април 4, 2013 Автор Доклад Share Добавено Април 4, 2013 Ехааа ще празнуваме рожден ден и ще сме яка компания. Сега да гледаме оферти и да мислим за програмата. Паневритмия събота сутрин и неделя сутрин вече е сигурна. Миналата година беше прекрасно изживяване - в Малко търново, в паркчето. Обаче отсега е хубаво да подготвим маршрутите да имаме избор ако някой предпочита едно, а друг - друго. И предлагайте място за отсядане да умуваме заедно. Слънчева и Иво 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 5, 2013 Доклад Share Добавено Април 5, 2013 Хаха, аз мисля, че е супер каквото Дончето предлага. Къщата е от хубава, по- хубава. Цените са reasonable. И изобщо супер. 31, 1 и 2 много добре, даже идеално. Само не знам какви са перспективите за посещаване на забележителности, в смисъл нали трябва някаква тридневна програма да си направим. И да си кажат всички, които имат намерение да дойдат. И не на последно място транспорта.Поздрави на всички! Извинете ме, че рядко присъствам във форума, но съм изключително заета тази година. Все пак, от всичко най-много ще се радвам да се видим на живо !!! Донка и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Април 5, 2013 Доклад Share Добавено Април 5, 2013 Да попитам, купона затворен женски ли е, или... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Април 5, 2013 Автор Доклад Share Добавено Април 5, 2013 Алекс, без теб купон не бива... доказано! Този път обещаваме да не излагаме на опасност елегантното ти возило - сериозно! Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts