Мария-София Добавено Март 31, 2013 Доклад Share Добавено Март 31, 2013 (edited) Има ли форумци,които са посещавали Медитация Випассана,провеждаща се в България ?Става дума да 10 дневния курс.Търся отзиви от първа,евентуално втора ръка.Ако не желаете да пишете тук,моля пишете ми на Лични съобщения. Редактирано Март 31, 2013 от Мария-София Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 10, 2013 Автор Доклад Share Добавено Юли 10, 2013 (edited) С Благодарност към Ники. Редактирано Юли 10, 2013 от Мария-София Креми (късметче) 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Юли 12, 2013 Доклад Share Добавено Юли 12, 2013 Мария, може ли да споделиш своя опит с тази медитация? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Септември 9, 2013 Автор Доклад Share Добавено Септември 9, 2013 (edited) Креми,като се видим щи ти кажа подробности. За всички останали един съвет от мен:Който каквото и да ви каже,НЕ ХОДЕТЕ .............. Редактирано Септември 9, 2013 от Мария-София Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Slunce Добавено Септември 13, 2013 Доклад Share Добавено Септември 13, 2013 Креми,като се видим щи ти кажа подробности. За всички останали един съвет от мен:Който каквото и да ви каже,НЕ ХОДЕТЕ .............. Защо? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Септември 25, 2013 Автор Доклад Share Добавено Септември 25, 2013 Само така си питаш,или се интересуваш сериозно...................... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts