Angie Добавено Март 27, 2013 Доклад Share Добавено Март 27, 2013 Здравейте! Може ли някой да ме насочи откъде мога да намеря видео с упражненията за здравето и с упражненията за духа и тялото - не знам дали точно така се водят - това са тези упражнения, при които се казват едни формули? Благодаря ви предварително и хубав ден! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Март 27, 2013 Доклад Share Добавено Март 27, 2013 (edited) Петте тибетски упражнения, формули не се казват, но са упражнения за духа и тялото Няма да давам линк, защото ги имам преведени в блога си от книгата на Питър Келдър "Изворът на младостта - древният секрет на тибетските лами" да не излезе, че си правя реклама. Но можеш да ги потърсиш в гоогле-то, има ги и на други места места Също така ставната гимнастика на Норбеков, също е за духа и тялото, но без изговаряне на формули , усмивката и доброто настроение е неговата формула Редактирано Март 27, 2013 от mvm Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Март 27, 2013 Доклад Share Добавено Март 27, 2013 Можеш да ги поръчаш ТУК Розалина, _Маги_ и Ани 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Angie Добавено Март 27, 2013 Автор Доклад Share Добавено Март 27, 2013 Супер! Много благодаря на всички, които се отзоваха! _Маги_ 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лъчезарна Добавено Май 13, 2013 Доклад Share Добавено Май 13, 2013 Петте тибетски упражнения, формули не се казват, но са упражнения за духа и тялото Няма да давам линк, защото ги имам преведени в блога си от книгата на Питър Келдър "Изворът на младостта - древният секрет на тибетските лами" да не излезе, че си правя реклама. Но можеш да ги потърсиш в гоогле-то, има ги и на други места места Също така ставната гимнастика на Норбеков, също е за духа и тялото, но без изговаряне на формули , усмивката и доброто настроение е неговата формула Все пак, едно уточнение - Учителят нито е препоръчвал тибетски упражнения, нито е препоръчвал и Норбеков. В една съседна тема, има извадени, а на някои места и онагледени упражнения от Словото на Учителя. За нея тема, отново, благодарности към alma9. Могат да се погледнат и Дихателни упражнения. Светлина и Благост! Ани и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Гост Добавено Октомври 4, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 4, 2014 Здравствуйте а какие упражнения вы считаете с духовной точки зрения самыми сильными??? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Декември 18, 2014 Доклад Share Добавено Декември 18, 2014 Здравствуйте а какие упражнения вы считаете с духовной точки зрения самыми сильными??? зависит от духовной точки зрения Според мен , упражненията утвърждаващи любовта между хората . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts