pencil Добавено Март 25, 2013 Доклад Share Добавено Март 25, 2013 Ето една много ценна статия, която открих наскоро. Никога преди не се бях замислял колко жизнено важни са всъщност ензимите за нас хората и колко всъщност бедна на ензими е храната ни, с която се храним... Донка и Креми (късметче) 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
@ЮлЯ@ Добавено Март 27, 2013 Доклад Share Добавено Март 27, 2013 Имам семки от пъпеш, семки от диня и съм купила нахут и леща от магазина. Мога да купя и боб става ли? Моля Ви напишете ми рецепта как да ги приготвя. Какво точно трябва да направя сега? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Февруари 10, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2015 Малко се срамувам, че едва сега открих тази магия! Кълновете Микрофермата ми е съвсем елементарна Най-ни върви люцерната особено в салата с домати е върхът. Броколито е класика, обаче. Боб мунг също е добър. Открих и нигелата - черен кимион, а сминдухът, разбира се си е особено дъхав и на кълнчета. Нахутът не е много добре да се оставя да покълне много - само да набъбне и да "тръгне" и е готов Слънчогледът има особен вкус на шарлан, но по-фин. Лимецът е добър съвсем леко покарал. Малките семенца изобщо не накисвам предварително, сега времето е влажно. Лятото, обаче искат повече наглеждане да не пресъхнат. Наистина дават едно усещане за лекота и свежест На въпроса на Юля: колкото по-дребно е семенцето, толкова по-малко време се нуждае за накисване предварително. Тук има приблизителна таблица: Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts