Adrian043 Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 (edited) Здравейте, искам да споделя следния проблем: До преди може би месец едмо момиче ме харесваше и често ми го показваше, аз също я харесвах, харесвам я и сега, но съм доста смотан и бях много пасивен, не предприех нищо и тя изгуби интереса си към мен. Искам да попитам според вас има ли начин пак да привлека вниманието й? Редактирано Март 24, 2013 от Adrian043 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 Според мен начин има, а според теб? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adrian043 Добавено Март 24, 2013 Автор Доклад Share Добавено Март 24, 2013 (edited) Според мен начин има, а според теб? Иска ми се да има, но не знам как... дано да си права ;( Редактирано Март 24, 2013 от Adrian043 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 Ами като че ли е крайно време вече и ти да започнеш да й показваш, че я харесваш. И то дори по-активно, отколкото тя го е правила, така повече по мъжки Резултатът сигурно няма да закъснее. Strudy и B__ 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 Ами като че ли е крайно време вече и ти да започнеш да й показваш, че я харесваш. И то дори по-активно, отколкото тя го е правила, така повече по мъжки Резултатът сигурно няма да закъснее. Мдам, вземи се стегни. Тя не е спряла да те харесва. От уважение към теб те е оставила да се проявиш като ухажор. Иди и й покажи, че я искаш. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 Не знам дали от уважение, или по-скоро е решила, че симпатиите не са взаимни и се е оттеглила Ти, след като я харесваш, й го покажи по някакви начини, стига с тази пасивност Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ISTORIK Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 (edited) На първо време може да й покажеш, че ти е приятно да бъдете заедно. Прекарвайте с нея повече време заедно. Ходете на кино, на компютърна зала (там играйте някаква онлайн мултиплейърна игра), спортувайте нещо, тренирайте бойно изкуство, ходете на танци, изучавайте музикален инструмент (китара, пиано, цигулка), играйте шахмат... Ходете редовно в някой бар да пиете мляко/чай/бира/вино (каквото пиете)... Учете заедно (ако сте ученици или студенти)... Ако не иска да сте заедно (по причина да е охладняла към теб), може да се виждате в някаква смесена компания. Опитай се да стоплиш отношенията помежду ви... Пък - каквото сабя покаже! Не се предавай без бой! Редактирано Март 24, 2013 от ISTORIK Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adrian043 Добавено Март 26, 2013 Автор Доклад Share Добавено Март 26, 2013 (edited) Здравейте отново и благодаря за изчерпателните отговори. Днес се видях с въпросното момиче и.. какво да ви кажа, като цяло нея доста я свалят, заговарят и й обръщат най-много внимание. Забелязах, че от известно време е хвърлила око на друго момче от курса, който е доста здрав, изглежда добре и май знае какво иска.. мисля си "къде аз смотаняка ще се бутам при големите шамари.. тя май е доста над моята категория".. не знам къде ми е проблема не съм грозен просто съм смотан, но може би тя вижда това и именно там се корени проблема ми. Може би това трябва да коригирам какво мислите? Редактирано Март 26, 2013 от Adrian043 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Март 26, 2013 Доклад Share Добавено Март 26, 2013 Ееееее, не се подценявай така де! Значи тя ти е обръщала внимание, харесвала те е, пък ти сега имаш някакви колебания?! С една дума тя сама преди време те е определила като човек, заслужаващ внимание, а ти се определяш като "смотаняк", защо? Просто тя ти е давала "нишани", дето се казва, демонстрирала е внимание към теб, а ти не си поел никак. Е, защо да продължава с теб?! Просто в един момент е решила, че ти не я харесваш, щом не поемаш от нейните аванси. И какви шамари ти се привиждат, стига, покажи й директно, че тя е най-важния за теб човек. А тя сама ще си реши кой е по-подходящ за нея. Аз например не бих си харесала някой "Як като бик и почти толкова умен." Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Март 26, 2013 Доклад Share Добавено Март 26, 2013 Това момиче , щом е толкова харесвано.. Аз също не бих харесала красавец як като бик Та си мисля за това момиче, ти сигурен ли си, че е отправяла сигнали към тебе персонално или тя така си флиртува със всички момчета подред? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adrian043 Добавено Март 26, 2013 Автор Доклад Share Добавено Март 26, 2013 (edited) Това момиче , щом е толкова харесвано.. Аз също не бих харесала красавец як като бик Та си мисля за това момиче, ти сигурен ли си, че е отправяла сигнали към тебе персонално или тя така си флиртува със всички момчета подред? Не бих казал, че флиртува с всички. Колкото до това дали е отправяла сигнали към мен почти сигурен съм, че е, защото когато се събираме някъде и вече след няколко часа и няколо питиета често се озоваваме на едно легло, седейки/лежейки, прегръщайки се и подобни неща, но вече не го правим.. Редактирано Март 26, 2013 от Adrian043 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adrian043 Добавено Март 26, 2013 Автор Доклад Share Добавено Март 26, 2013 Ееееее, не се подценявай така де! Значи тя ти е обръщала внимание, харесвала те е, пък ти сега имаш някакви колебания?! С една дума тя сама преди време те е определила като човек, заслужаващ внимание, а ти се определяш като "смотаняк", защо? Просто тя ти е давала "нишани", дето се казва, демонстрирала е внимание към теб, а ти не си поел никак. Е, защо да продължава с теб?! Просто в един момент е решила, че ти не я харесваш, щом не поемаш от нейните аванси. И какви шамари ти се привиждат, стига, покажи й директно, че тя е най-важния за теб човек. А тя сама ще си реши кой е по-подходящ за нея. Аз например не бих си харесала някой "Як като бик и почти толкова умен." Определям се като смотан, защото не ми стиска, а знам, че ме харесваше и това най-много ме мъчи.. Ако някой иска да ми пише за пик. да види, че не съм някакъв супер грозен, просто не мога да си обясня какво ме спира и защо го правя. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ISTORIK Добавено Март 26, 2013 Доклад Share Добавено Март 26, 2013 (edited) Според мен, тялото ти ще ти бъде много благодарно, ако започнеш да тренираш поне едно от следните неща: - японско бойно изкуство (карате, джу джуцу, джудо, айкидо) - бягане/тичане - плуване - боди билдинг (вдигане на тежести)... А след това и духът ти ще укрепне. Здрав дух в здраво тяло! Сигурен съм, че и самочувствието ти ще се повиши. Пък може и момичетата да започнат да се заглеждат по-често в теб. Както ти казах и по-горе, не се предавай без бой! Дори накрая и нищо да не стане с конкретното момиче, след известно време (месеци или години, в зависимост от интензивността на тренировките) няма да се чувстваш като смотаняк и мухльо. Както казва една реклама: "Красота отвътре - красота отвън". Ако сам не се харесваш, това чувство се предава и на околните. Усмихвай се на образа си в огледалото. Някои деца даже целуват собствения си огледален образ! Редактирано Март 26, 2013 от ISTORIK Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts