plovdiv Добавено Март 23, 2013 Доклад Share Добавено Март 23, 2013 (edited) Здравйте , казвам се Иван от пловдив съм на 21 год от около 1 година имам проблеми който не ме оставят на мира... Значи постоянно в главата ми се въртат мисли от рода на ( какво да си говоря с мойте приятели , незнам какво да им кажа , какво да говоря на момичетата когато съм с тях ) избягвам големи групи хора , непознати ,дори жени някакъв срам ме избива да не би да кажа някоя глупост да ме мислят за еди къв си що си , заведения да посещавам заради такива проблеми с общуването , мисля си че хората ме гледат и ми се смеят , такива паранойчни неща , знам че не е истина но защо ми се натрупват тези мисли в главата , вечер преди да заспя пак изкачат същите мисли и чак задълбавам в мисленето до абсурдни неща.. трябва ли да се консултирам с лекар и какъв по точно , ако може някакъв съвет да ми дадете п.с Даже понякога си мисля че всичко това идва от факта че немога да общувам с хората Редактирано Март 23, 2013 от plovdiv Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 (edited) Тревожен си, не си болен.Трябва да се консултираш с психолог или психотерапевт, не с лекар. Редактирано Март 24, 2013 от д-р Тодор Първанов Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 Здравей plovdiv, препоръчвам ти книгата "Магьосникът от Землемория" , чейтейки я, вероятно ще осъзнаеш, че страхът е като сянката на човека, всеки си я има. В момента в който я забележи, тръгне ли да бяга, тя ще го подгони и може би ще започне едно дълго преследване, ако обаче се обърне и реши да я хване и разгледа, тя ще избяга от него. Може би ще разбереш, къде точно е скрита силата и как се работи с нея. Защото тя също като страха е част от нас и чака да бъде използвана. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
plovdiv Добавено Март 24, 2013 Автор Доклад Share Добавено Март 24, 2013 Мерси за отговорите , преди 2-3 дена бях попитъл към кой да се обърна и ме пратиха на психиатър затова реших да поискам мнения от вашият форум Можете ли да ми препоръчате добър психолог или психотерапевт от Пловдив ? Мерси предварително Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts