Blagovesta_Penkova Добавено Март 10, 2013 Доклад Share Добавено Март 10, 2013 Здравейте! Имам нужда от спешна помощ! Какво болкоуспокояващо можете да ми препоръчате? Живея в село Яворец.Живея сама. Става дума за ужасяващо силни болки. След операция. Вероятно става дума за скъсан шев и самата рана става по-дълбока. Болката ми е непоносима.Моля помогнете… Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Март 10, 2013 Доклад Share Добавено Март 10, 2013 Трябва да отидете на лекар.В случая болката може да признак на сериозно усложнение и ако я успокоите, то може да се задълбочи. B__ 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Март 10, 2013 Доклад Share Добавено Март 10, 2013 Малко информация даваш - каква е операцията, от колко време, в какво състояние (инфекция има ли или съмнение за такава), външни или вътрешни шевове, има ли имплантирани чужди тела? Друго - какво имаш под ръка като лекарства, билки, хомеопат. препарати или есенции на Бах ... ? Иначе - си мисля за рейки, ползваш ли или поне чувала ли си, какво мислиш за него? Може на бързо да се организираме по нет-а, дори няколко човека и да ти направим един сеанс, ако ти не ползваш и ако желаеш? А какво те спира да повикаш бърза помощ? B__ 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts