Розалина Добавено Декември 24, 2012 Доклад Share Добавено Декември 24, 2012 Мисъл за деня -24.12.2012 гАз бих желал, който иде при мене да ми разправи за своята любов, не за страданията си. Аз бих желал да ми разправят за страданията, които излизат от любовта. Една майка, която носи едно страдание на онова дете в утробата си, тя носи най-благородното страдание. Тя скърби, но има радост в нея. Без любов никой не може да роди. Помнете: Без любов никаква идея не може да се роди в света. Никакво благородно чувство не може да се роди без любов. Никаква благородна постъпка не може да се роди без любов. Никакво щастие в света не може да се роди без любов. Никакъв прогрес, нищо в света не може да дойде без любов.Като роди дете Молитвен наряд за всеки ден: Добрата МолитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото Братство...– формулаМолитвен наряд за понеделник:Благославяй - №8 от "Духът Божий"Молитва на царствотоПсалом 143 Лъчезарна, Eлф, Слънчева и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 25, 2012 Доклад Share Добавено Декември 25, 2012 Мисъл за деня-25.12.2012г.Сега на всички вас пожелавам Словото в нас да стане плът, да се въплоти. Най-първо, ако трябва ще си изберете един идеал, с който трябва да живеете. Кой е той? Аз ще го нарека Новия Адам, Христос го наричам, Син Человечески. Той ще дойде да съди. Синът Божи ще дойде в света. Кой е Синът Божи? – Онзи, който всякога обича хората повече, отколкото те са го обичали.Словото стана плът Молитвен наряд за всеки ден:Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята молитваДа се прослави Бог... - формулаМолитвен наряд за вторник:Ще се развеселя - песенПътят на живота - молитваПсалом 27 Рассвет, Ани, Лъчезарна и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Декември 26, 2012 Автор Доклад Share Добавено Декември 26, 2012 (edited) Мисъл за деня - 26.12.2012 г. Христос дойде на земята да покани жените да се обърнат към Господа, да се покаят, и да го последват. Новата религия ще бъде религия на жените да се откажат от баща си и от майка си, от сегашните си мъже – от всичко да се откажат. Какво ще кажете вие, мъжете, на това нещо? Трябва да се радвате, защото ще имате една нова жена, от която ще лъха нещо ново, идеално, хубаво. Тогава целият свят ще се преобрази. И тогава новата жена ще почне да меси хляба в света. Тогава майките ще месят хляба, от който ще се раждат бъдещите деца. Тогава ще се раждат гении и светии.Блажен, който яде хляб в Царството БожиеМолитвен наряд за всеки ден:Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото братство... – формулаМолитвен наряд за сряда:Песен за светлия път - от "Песен на Ангелите"Молитва на братствотоПсалом 19Псалом 103 Редактирано Декември 26, 2012 от Розалина Ани, Лъчезарна, Слънчева и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лъчезарна Добавено Декември 27, 2012 Доклад Share Добавено Декември 27, 2012 Мисъл за деня - 27.12.2012 г.Вече съм напълнил цялата Земя и въздуха с новите идеи и хората ще почнат да ги приемат, но какви ли не препятствия имаше в началото.Един педагогически разговор Молитвен наряд за всеки ден: Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята молитваДа се прослави Бог в Бялото Братство.... – формулаМолитвен наряд за четвъртък:Той иде Молитва за плодовете на ДухаПсалом 112 Розалина, Ани, Слънчева и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 28, 2012 Доклад Share Добавено Декември 28, 2012 Мисъл за деня-28.12.2012г.Ако дойде Христос и ви се изяви, умрял ли е? Кой е онзи, който ви избавя от всичките страдания? Не е ли Той? Не е ли син человечески, който дойде и разрешава всичките мъчнотии във вашия живот. Той е забулен в хиляди форми. Под формата на вашия баща, на вашата майка, на вашия брат, на вашата сестра, на вашия слуга, под формата на едно дърво. Навсякъде, дето да го потърсиш – Той е.Като роди дете Молитвен наряд за всеки ден:Добрата МолитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото братство... – формулаМолитвен наряд за петък:Фир-фюр-фен – песенМолитва на Триединния БогПсалом 44 Розалина, Ани, Рассвет и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 29, 2012 Доклад Share Добавено Декември 29, 2012 Мисъл за деня-29.12.2012г.В света всички трябва да работят за повдигане на жената, за да се изпълни Божествения План. Жената минава през посвещение. Тя трябва да бъде красива и да се отрече от баща си и от майка си и да се прилепи към Бога. Докато жената не залюби Бога и не жертвува всичко заради Него, тя по никой начин не може да се повдигне. Тя не трябва да жертвува своите разбирания, с които се е родила за никой мъж в света. Това значи жена, която е посветена. Всяка жена, която се отрича от своите религиозни вярвания за един мъж, е ужасна жена. Тези жени, именно са донесли най-големите нещастия, които съществуват.Блажен, който яде хляб в Царството Божие Молитвен наряд за всеки ден:Добрата МолитваПсалом 91Псалом 23Господнята молитваДа се прослави Бог в Бялото братство... – формулаМолитвен наряд за събота:Бог е любов – песенМалката МолитваПсалом 25 Лъчезарна и Ани 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лъчезарна Добавено Декември 30, 2012 Доклад Share Добавено Декември 30, 2012 Мисъл за деня - 30.12.2012 г. Христос изявяваше Божията Воля и не служеше на себе си. Казва: Да изявя волята Божия. – Всеки човек, който в дадения случай извършва волята Божия, както трябва, той е Христос. Казва: Ти Христос ли си? – Щом обичам хората – Христос съм. Щом не лъжа хората – Христос съм. Щом внасям навсякъде ред и порядък дето мина – Христос съм. Какво значи Христос? Вие може да бъдете Христосовци. Аз бих желал всички да бъдете Христосовци. Младият син Молитвен наряд за всеки ден:Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото Братство... – формулаМолитвен наряд за неделя:В начало бе Словото – песенДобрата МолитваПсалом 61 Слънчева, Рассвет, Розалина и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts