Това е популярно мнение. Донка Добавено Декември 19, 2012 Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Декември 19, 2012 Скъпи братя и сестри, отварям тази тема за всички следващи подобни случаи.... Наша сестра, скромен, добър и трудолюбив човек, майка на две малки деца - сътрудник към библиотеката на Портала (уики и секцията с беседи) и към библиотеката Петър Дънов е в беда. От съображения за дискретност ме помолиха да не съобщавам самоличността и. Затова след ден размисъл и молитва ми пристигна идеята да помоля всеки от вас, които по някакъв повод отваряте страници с беседи в двата сайта, при всяко отваряне на беседа да отправяте към Бог своята благодарност и молитва за здраве на нашата сестра и на всички, които са допринесли и допринасят с вдъхновения си труд за да може Словото да достигне до повече хора по всички кътчета на планетата. Убедена съм, че вашите благодарности и молитви ще бъдат чути и отправени към нашата сестра по най-добрия начин. Благодаря ви на всеки от вас от сърце! Eлф, Диана Илиева, Aurora2012 и 7 others 10 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts