Кон Круз Добавено Ноември 10, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2018 "Днес станах свидетел на разгорещен спор.Човека си говореше сам.Ще кажете: е какво толкова-има ги навсякъде.Различното е, че спора беше политически между две полярни мнения на лявото и дясното.Човека ме забеляза и ме привлече за арбитър: -Не съм ли прав?! Не знаех с кой от двамата говоря и дипломатично се измъкнах: -Съединението прави силата! Продължих си по пътя промърморвайки: -Бог да пази България! После се сетих, че съм атеист." АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 11, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 11, 2018 "Ще си получите заслуженото, задето критикувате ВСЕЛЕНСКИЯ патриарх". "Ида отдалеко. Дошъл съм за среща с ВСЕЛЕНСКИЯ патриарх. Искреното ми желание е лично той да ме покръсти, а после заедно с мен към кралството ми: планетата Цириус Б в галактиката Андрюгакха, да отпътуват негови свещенослужители, които да покръстят народа ми." Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 15, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 15, 2018 (edited) Хотел "Кон Круз" Сутрешно меню (16.11.) Вегетарианска закуска - бадеми. Месоядска (месоядна ) закуска - bad Emi. Редактирано Ноември 15, 2018 от Кон Круз Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 16, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2018 - Страшна си без грим. - Благодаря. - Това не беше комплимент. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 19, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 19, 2018 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 19, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 19, 2018 Отиди до Маракеш, запали свеШ, хвани се за лост, прескочи мост, не шпионирай за ДОСТ, не си прост, в 3 часа те искам на пост, не си ми гост, довечера си влез във влога, внимавай да не изпуснеш булдога, не се прави на йога, редовно смършкаш дрога, в тълпата се луташ до изнемога, облечен съм в черна тога, като лист да те сгъна мога, не ми се криви за Бога, приличаш на лудия Серьога. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 20, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 20, 2018 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 20, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 20, 2018 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 22, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 22, 2018 Игра на думи - или иначе казано "думкане". Черна ложа - черно ложе - брачно ложе. Метла да е - руса да е. Метъл да е - рус да е. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 22, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 22, 2018 Оригинал. Беинса Дуно: "Махни се Сатана, капка от Христовата кръв и за мен е пролята." Фейк. Беса Антидуно: "Махни се Сталина, капка от Хитлеровата кръв и за мен е пролята." Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 22, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 22, 2018 "Гласовете ви чувам" - Димитър Талев. "Бесовете ви чувам" - Кон Круз. .............................................................................. "И тъй, помни: Ти си тяло, не душа! Ти си тяло, заченато някога в човешка матка, заченато в Животинска Страст. Сега тялото ти е вече дърта плът, която чака да се разложи." (Беса Антидуно). "И така, помни: Ти си душа, не тяло! Ти си душа, зачената някога в Божествения Дух, зачената в Любов. Сега душата ти е вече пъпка, която чака да се разцъфти." (Беинса Дуно) kipenzov 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 23, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 23, 2018 Излизам от банята с хавлия намотана на тюрбан и жена ми: - От банята ли идваш? - Не, мило... От Индия. Директен полет, без прекачване... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 25, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 25, 2018 Мъжкият на бабата се нарича бабугер. Женската на дядото се нарича дядка. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 30, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 30, 2018 Който много работи, много греши. Който не работи - не греши. Който не греши го повишават. kipenzov 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Ноември 30, 2018 Доклад Share Добавено Ноември 30, 2018 - Добър ден! Аз съм класната на вашия син. Той много си измисля и лъже. - Вярвам ви. Ние нямаме син. kipenzov 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 1, 2018 Доклад Share Добавено Декември 1, 2018 Честит първи декември - ден за борба със спина. Чичо Чарли (Шийн) - какъвто в сериала, такъв и в живота. kipenzov 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 2, 2018 Доклад Share Добавено Декември 2, 2018 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Декември 12, 2018 Доклад Share Добавено Декември 12, 2018 Сандо , ето ти облога , печелиш . Казаха по новините , че няма да въвеждат системата ,,малус--бонус" . Хората не я искали . --Пеше , само ти не виждаш , че тези хора са същите , които ни управляват Кон Круз и kipenzov 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 16, 2018 Доклад Share Добавено Декември 16, 2018 Ако искате да разберете дали жена ви е спряла цигарите, преди да излезете оставете газовия котлон включен. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 17, 2018 Доклад Share Добавено Декември 17, 2018 Какво нещо е животът, а...? Както си лежиш през нощта в леглото и вземеш, че сръчкаш Коцето Калки. После се завъртиш на другата страна и сръчкаш Къци Вапцаров. Модерни технологии. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 18, 2018 Доклад Share Добавено Декември 18, 2018 Има наблюдател - има обект, няма наблюдател - няма обект. Ако някой много ви ядосва (например началника), затваряте очи. Ако продължите да го чувате, значи става дума за по - упорита илюзия и трябва да започнете да повтаряте: "Няма те, не съществуваш, ти си илюзия!" АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 19, 2018 Доклад Share Добавено Декември 19, 2018 Lorilicious (12 септ. 2010, 13:11 ч.) : " Съученичка на моята баба се е казвала Кенефка и защото родителите и, някви диви селяни, чули думата кенеф и решили, че е нещо много яко... та в училище и викали Кунка на горкото момиче, предполагам, че после се е прекръстила..." (http://www.bg-mamma.com/?topic=422745.420.) kipenzov 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 24, 2018 Доклад Share Добавено Декември 24, 2018 - Рипни Калинке - викна учителят по таекуондо. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 25, 2018 Доклад Share Добавено Декември 25, 2018 Буда е казвал, че животът е страдание. Ако не получиш това, което желаеш - страдаш. Ако го получиш - пак страдаш. Затова аз казвам: по - добре да го получиш. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Декември 25, 2018 Доклад Share Добавено Декември 25, 2018 По-добре по Коледа за 10-ти път "Сам вкъщи", отколкото за 10-ти път сам вкъщи. Българските телевизии може би вярват в древното проклятие, според което в годината в която не бъде излъчен "Сам вкъщи" по Коледа, светът ще се свърши. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts