Иво Добавено Декември 13, 2012 Доклад Share Добавено Декември 13, 2012 "Днес от 14 ч. на площад "Княз Александър I" привържениците на настоящия вид на Закона за здравето ще ходят демонстративно назад под прозорците на Здравната комисия на "Дондуков", съобщават организаторите на събитието. "Ние сме за заведения без тютюнев дим", подчертават от Гражданска инициатива "България без дим". Различни организации ще се съберат, за да подкрепят здравето на хората в България. Те не искат зловонните димни завеси отново да ги съпътстват в заведенията. " http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5364871 mochito, Слънчева и Вятър* 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mochito Добавено Декември 13, 2012 Доклад Share Добавено Декември 13, 2012 Морално подкрепям протеста, но за съжаление съм на работа! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Декември 13, 2012 Доклад Share Добавено Декември 13, 2012 (edited) Признавам, че ми е по- добре като не се пуши, но предпочитам да съм на работа. При тази безработица.... няма как да подкрепя протеста. Шефът ми затвори едното заведение, а в другото оборота страшно намаля. Нямам намерение да споря с когото и да било, но за много хора това е въпрос на работа и на заплата пък дори и минимална. Редактирано Декември 13, 2012 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Декември 13, 2012 Доклад Share Добавено Декември 13, 2012 Въпроса е принципен. Не може приоритет да е задоволяване интересите на зависими хора за сметка на здравето на не-зависимите, вкл. и децата. Жалко за загубените работни места, но още не са свикнали. Ще свикнат, както свикнаха да си пият кафето без цигари в самолети и влакове. А м-у другото, браншови камари на хотелиери по морето също протестират с-у връщане на цигарите, защото ще загубят хиляди западни туристи, които искат чисти от цигари ресторанти. Иво и Диана Илиева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts