Дискусиите в интернет форумите и ефектът от тях
Дискусиите в интернет форумите и ефектът от тях
4 гласа
-
1. Случвало ли ви се е, след като сте сте участвали (или пък само сте чели) в дискусия по някаква тема във форум, да промените или да коригирате първоначалното си мнение относно дискутирания въпрос?
-
- Не, никога.0
-
- Да, но изключително рядко.1
-
- Да, това редовно ми се случва.3
-
- Да, винаги така става.0
-
-
2. До каква степен се е променило мнението ви след участието ви в дискусията (или пък - след прочитането й, ако не сте пряк участник в нея)?
-
- Не ми се е случвало да променя мнението си. Напротив, най-често се случва да го затвърждавам.1
-
- Случва се частично да коригирам мнението си, на базата на нови данни и идеи.3
-
- Случва се напълно да променя мнението си, благодарение на някоя тематична дискусия.1
-
-
3. Защо решавате да се включите в дадена дискусия във форума?
-
- За да мога да покажа колко много знам по темата.0
-
- За да наложа мнението си по дискутираната тема.1
-
- За да ми кажат "Браво!" и "Благодаря!", понеже другите нямат какво повече да добавят!0
-
- За да ми сложат "плюсче" на мнението (а после - като се натрупат плюсовете, ще надмина някои модератори по "авторитет" във форума!)0
-
- Като участвам в много теми, ще изглеждам много умен и много знаещ форумен потребител.0
-
- Интересно ми е какво мислят другите относно моето мнение, моята теза, моята хипотеза.1
-
- За да провокирам и другите потребители да покажат своите знания.1
-
- За да провокирам други потребители да демонстрират незнанието си и да се направя на много велик - на техен гръб.0
-
- Аз участвам в дискусиите, за да споделя мнението си по определени теми, които са ми интересни.4
-
- Аз участвам в дискусиите, но гледам да прикривам мнението си по определени теми1
-
- Аз просто се забавлявам. Или убивам време.0
-
- Аз понякога участвам, за да дразня другите потребители и модераторите.0
-
- Участвам, участвам... Пиша навсякъде из форума. С надеждата да ме поканят да стана глобален модератор.0
-
- Имам няколко акаунта. (Дано админите не ги изтрият!) Да дискутирам и да споря със себе си ми е най-приятно и забавно, понеже дискутирам с интелигентни събеседници. (Със себе си, де!)0
-
- Моля влезте в акаунта си или се регистрирайте, за да гласувате в тази анкета.
Recommended Posts