neri Добавено Ноември 21, 2012 Доклад Share Добавено Ноември 21, 2012 Здравеите,моят проблем е 4е от няколко месеца насам имам проблеми със стомаха_гадене ,повръщане,киселини,и се оказа 4е имам хеликобартер.Последствие не ми се ходеше никъде защото след всяко ядене аз повръщах и бях с е изтормозила много от това състояние.И ЗЛЕКУВАХ СЕ ДО НЯКЪДЕ,НО КАТО СПРЯХ ЛЕКАРСТВАТА ЗАПО4НА СЕ ПАК,ПОВРЪЩАНЕ,И КРЪВНОТО НИ ПАДНА,Останах и без работа и семеините проблеми запо4наха и това ми доиде и пове4е изпитвах страх да излизам сама,да пътувам,тревожех се за наи малкото нещо.И ХОДИХ НА ПСИХИАТЪР,тои ми постави тази диагноза и ми предписа ле4ение със тритико ,беше ме страх и да пия тези лекарства,заради стомаха,ниското кръвно,но бях при ли4ната и ми каза да ги пия зада не стана по зле,и аз запо4нах ле4ение,първите 3 дена бях добре,но след като ужели4их дозата на сутринта имах някакво замаиване след което из4езна,искам да попитам дали не мога да пия по1/3 от третико защото явно дозата ми идва в пове4е ли незнам,какво да правя,не искам да се тъп4а с лекарства защотослед седмица ще ходя на гастро пак.НЕЗНАМ дали сте 4ували за 4ая ДЕМИР БОЗАН намерих го в нета и си го поръ4ах но пих няколко пъти и спрях заради лекарствата,ако вие сте запознати с това дали тои щеми помогне или лекарствата,но маи имам нужда от психотерапия,незнам,ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СЕ СПРАВЯ СЪС ТОЗИ ПРОБЛЕМ. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лина Коцева Добавено Ноември 24, 2012 Доклад Share Добавено Ноември 24, 2012 Тук във форума е разисквано защо с хапчета НЕ можеш да се справиш. С Демир Бозан - също. Имаш нужда от промяна в мисленето, т.е от психотерапия! Успех! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts